Få rådgivning indenfor Microsoft 365 og i hvilke programmer der passer til jeres workflow.

Vi hjælper med implementeringen.
Ud over rådgivning indenfor Microsoft 365, hjælper Bosholdt jer godt i gang med ibrugtagning af Microsoft 365. Vi uddanner hele virksomheden på alle niveauer og sikrer, at I kommer trygt og sikkert i gang med de nye muligheder.

Få rådgivning indenfor Microsoft 365

Vores IT-rådgivere giver dig og din virksomhed ro og overblik til at komme godt fra start. Vi giver dig den støtte der skal til for at I oplever, at have kontrol over implementeringen og kan få svar på de spørgsmål der opstår undervejs. I får ikke bare en rådgiver men en samarbejdspartner, som hjælper hele virksomheden med at afdække hvad i har brug for, og hvilke løsninger der skaber mest værdi for netop jer.

Vi oplever i stigende grad, at de analoge arbejdsmetoder er på retur, og nye IT-løsninger med smarte digitale værktøjer skal hjælpe medarbejderne og virksomheder til succes. Men det kræver at virksomheden vælger det rigtige værktøj og kommer godt fra start. 

Lad os guide Jer i overgangen til Microsoft 365.

Få rådgivning gennem en workshop hvor vi kigger på Jeres Setup. Her er nogle af de områder vi går igennem.
Microsoft 365 Apps og muligheder

Microsoft produkt portefølje bliver løbende opdateret og udvidet og det kan være svært at følge med og tage stilling til hvad skal vi og hvad skal vi ikke.

Compliance (Overensstemmelse)
Få skabt en struktur inden du kaster dig ud i feks at tage Teams i anvendelse, så I har styr på jeres navngivning, data, adgang.
Sikkerhed

Det super smarte ved Microsoft 365 er muligheden for at tilgå og dele data med alt og alle. Med den mulighed kommer der også en risiko som vi bør forholde os til så vi får en skabt et miljø som ikke begrænser og gør det mere besværligt end som så, men som samtidigt tager højde for alle risici.

GDPR
Et krav som er kommet for at blive, vi skal have styr på data, hvor er der cpr numre eller anden form for information som ikke tåler alles opmærksomhed.
Roadmap
Få lavet et godt roadmap på implementering af de forskellige programmer, så vi tænker stort men deler implementeringen op i små bidder så forretningen kan følge med.
Implementering
At implementere ny it betyder ofte mere arbejder og store forandringer for forretningen, derfor hjælper vi dig med projektledelsen og den forandringsledelse som projektet kræver.
Backup
Det er altid godt at sikre sig ved at lave backup og du kan desværre ikke nøjes med det Microsoft 365 tilbyder.
Adoption
Adoption er et nyt frækt ord for træning af medarbejdere ifm. med ny IT. Lad os hjælpe dig med at få adopteret den nye IT så du får realiseret det fulde potentiale. Vores adoption specialister har mange års erfaringer med at drive forandringer og træne medarbejder og ved hvilke krav det stiller til leder involvering, kommunikation.
Træning og uddannelse

Microsoft 365 bliver løbende opdateret, programmer som Teams, Outlook, Excel, PowerPoint, Word kan mere og mere, vi sørger for at dine brugere er opdateret og kan anvende den nye teknologi.

Udvikling

Udvikling er et bredt ord, vi rådgiver og løser udviklingsopgaver for vores kunder med henblik på at optimere forretningsmæssige processer indenfor Microsoft 365 miljøet eller i de enkelte programmer.

Eksempler:

  • Frontend programmering af websites eller websystener
  • Små systemer
  • Office programmering (Bosholdt spinoffs)
  • Rådgivning omkring systemarkitektur
  • Database programmering/optimering
  • Flytning af mindre websites og lign. til Azure
  • Programmering mod microsofts tjenester, graph, azure, teams osv

Særlige krav til Fremtidens IT

Fremtidens IT stiller krav til organisationerne. IT rykker tættere på brugerne og fusionerer med medarbejderne og deres hverdag.

IT-løsninger idag er beregnet til at underbygge og forbedre hverdagen, så den enkelte medarbejder kan levere bedre resultater i takt med at det daglige arbejde og diverse processer gøres nemmere og mere effektive.

Det kræver nye kompetencer og en ny adfærd hos medarbejderne og samtidigt med det skal de kunne håndtere at leve i en verden der konstant kan sende information i deres retning. Det stiller større krav til selvledelse hvor håndtering af opgaver og tid er en nødvendig kompetence.

Vi giver jer rådgivning indenfor Microsoft 365 om mulighederne til hvordan i sætter systemerne korrekt op, så de understøtter jeres daglige drift og vi får medarbejderne klædt godt på, så i ikke mister folk i processen og hurtigt kan favne de nye digitale måder at arbejde på. Få plads til at implementere fremtidens løsningerne med ro i maven og hvor alle er med.

Med hjælp, sparring og undervisning ift. nye processer for udvikling, hastighed for beslutninger, nye typer af systemer, håndtering af forandringer og læring af medarbejderne, – er i godt klædt på til at omfavne de nye digitale måder at arbejde på.

5 eksempler på

hvor det kan være nyttigt at få rådgivning til at digitalisere.

Basisuddannelse i Microsoft 365

Ud over rådgivning indenfor Microsoft 365, hjælper Bosholdt jer godt i gang med ibrugtagning af Microsoft 365. Vi uddanner hele virksomheden på alle niveauer og sikrer, at I kommer trygt og sikkert i gang med de nye muligheder. Vi har 3 pakkeløsninger under Online Academy. Microsoft 365 Kørekort, Microsoftpakken(Officeprogrammer) og Kombipakken, der samler det hele.