Facebook

rådgivning indenfor Microsoft 365 og i hvilke programmer der passer til jeres workflow. Vi hjælper med implementeringen. → Book en Workshop

Rådgivning

Rådgivning i forhold til Microsoft 365 gennem workshop

Få rådgivning indenfor Microsoft 365

Vores IT-rådgivere giver dig og din virksomhed ro og overblik til at komme godt fra start. Vi giver dig den støtte der skal til for at I oplever, at have kontrol over implementeringen og kan få svar på de spørgsmål der opstår undervejs. I får ikke bare en rådgiver men en samarbejdspartner, som hjælper hele virksomheden med at afdække hvad i har brug for, og hvilke løsninger der skaber mest værdi for netop jer. 

Vi oplever i stigende grad, at de analoge arbejdsmetoder er på retur, og nye IT-løsninger med smarte digitale værktøjer skal hjælpe medarbejderne og virksomheder til succes. Men det kræver at virksomheden vælger det rigtige værktøj og kommer godt fra start. 

Lad os guide Jer i overgangen til Microsoft 365. Få rådgivning gennem en workshop hvor vi kigger på Jeres Setup. Her er nogle af de områder vi går igennem

Rådgivning i forhold til Microsoft 365 gennem workshop

Microsoft 365 Apps og muligheder 

Microsoft produkt portefølje bliver løbende opdateret og udvidet og det kan være svært at følge med og tage stilling til hvad skal vi og hvad skal vi ikke. 

Compliance (Overensstemmelse)

Få skabt en struktur inden du kaster dig ud i feks at tage Teams i anvendelse, så I har styr på jeres navngivning, dataadgang. 

Sikkerhed 

Det super smarte ved Microsoft 365 er muligheden for at tilgå og dele data med alt og alle. Med den mulighed kommer der også en risiko som vi bør forholde os til så vi får en skabt et miljø som ikke begrænser og gør det mere besværligt end som så, men som samtidigt tager højde for alle risici 

GDPR 

Et krav som er kommet for at blive, vi skal have styr på data, hvor er der cpr numre eller anden form for information som ikke tåler alles opmærksomhed.   

Backup

Det er altid godt at sikre sig ved at lave backup og du kan desværre ikke nøjes med det Microsoft 365 tilbyder. 

Roadmap 

Få lavet et godt roadmap på implementering af de forskellige programmer, så vi tænker stort men deler implementeringen op i små bidder så forretningen kan følge med. 

Implementering 

At implementere ny it betyder ofte mere arbejder og store forandringer for forretningen, derfor hjælper vi dig med projektledelsen og den forandringsledelse som projektet kræver 

Adoption 

Adoption er et nyt frækt ord for træning af medarbejdere ifm. med ny IT. Lad os hjælpe dig med at få adopteret den nye IT så du får realiseret det fulde potentiale.  Vores adoption specialister har mange års erfaringer med at drive forandringer og træne medarbejder og ved hvilke krav det stiller til leder involvering, kommunikation. 

Træning og uddannelse 

Microsoft 365 bliver løbende opdateret, programmer som Teams, Outlook, Excel, PowerPoint, Word kan mere og mere, vi sørger for at dine brugere er opdateret og kan anvende den nye teknologi. 

Udvikling 

Udvikling er et bredt ord, vi rådgiver og løser udviklingsopgaver for vores kunder med henblik på at optimere forretningsmæssige processer indenfor Microsoft 365 miljøet eller i de enkelte programmer.  

Eksempler: 

 • Frontend programmering af websites eller websystener 
 • Små systemer 
 • Office programmering (Bosholdt spinoffs) 
 • Rådgivning omkring systemarkitektur 
 • Database programmering/optimering 
 • Flytning af mindre websites og lign. til Azure 
 • Programmering mod microsofts tjenester, graphazure, teams osv 

Særlige krav til Fremtidens IT

Fremtidens IT stiller krav til organisationerne. IT rykker tættere på brugerne og fusionerer med medarbejderne og deres hverdag. IT-løsninger idag er beregnet til at underbygge og forbedre hverdagen, så den enkelte medarbejder kan levere bedre resultater i takt med at det daglige arbejde og diverse processer gøres nemmere og mere effektive. Det kræver nye kompetencer og en ny adfærd hos medarbejderne og samtidigt med det skal de kunne håndtere at leve i en verden der konstant kan sende information i deres retning. Det stiller større krav til selvledelse hvor håndtering af opgaver og tid er en nødvendig kompetence.

Vi giver jer rådgivning indenfor Microsoft 365 om mulighederne til hvordan i sætter systemerne korrekt op, så de understøtter jeres daglige drift og vi får medarbejderne klædt godt på, så i ikke mister folk i processen og hurtigt kan favne de nye digitale måder at arbejde på. Få plads til at implementere fremtidens løsningerne med ro i maven og hvor alle er med.

Med hjælp, sparring og undervisning ift. nye processer for udvikling, hastighed for beslutninger, nye typer af systemer, håndtering af forandringer og læring af medarbejderne, – er i godt klædt på til at omfavne de nye digitale måder at arbejde på.

5 eksempler på, hvor det kan være nyttigt at få rådgivning til at digitalisere.

 • Samarbejde internt / eksternt
 • Transparent kommunikation og vidensdeling internt og med eksterne kunder
 • Møder
 • Fleksible arbejdspladser – arbejd uanset tid, sted og device
 • Integrationer til øvrige systemer
Rådgivning i forhold til Microsoft 365 gennem workshop

Basisuddannelse i Microsoft 365

Ud over rådgivning indenfor Microsoft 365, hjælper Bosholdt jer godt i gang med ibrugtagning af Microsoft 365. Vi uddanner hele virksomheden på alle niveauer og sikrer, at I kommer trygt og sikkert i gang med de nye muligheder. Vi har 3 pakkeløsninger under Online Academy. Microsoft 365 Kørekort, Microsoftpakken(Officeprogrammer) og Kombipakken, der samler det hele. Klik på dem og læs mere om indholdet.

365 Kørekort

Rådgivning i forhold til Academy

Microsoftpakken

Rådgivning i forhold til Academy

Kombipakken

Rådgivning i forhold til Academy

Book en workshop

Book en workshop hvor I får kortlagt hvad, hvorfor og hvordan I ønsker at optimere jeres forretning med Microsoft 365. Udfyld kontaktformularen, skriv en kort besked hvad det drejer sig om.

Kontakt form

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!