Om Bosholdt

Om Bosholdt, kan vi kort fortælle, at alle arbejder ud fra en dreven passion til faget og lysten til at udvikle mennesker fagligt og mentalt.

Få de rette kompetencer hos Bosholdt

Bosholdt har siden år 2000 uddannet, trænet og hjulpet mere end 40.000 kursusdeltagere med at optimere og effektivisere deres daglige arbejdsprocesser.

Hos Bosholdt mener vi, at målet med al træning og uddannelse er at udvikle sig – arbejdsmæssigt såvel som personligt. Vores succeskriterie er derfor at sikre, at hver enkelt kursusdeltager når et nyt kompetenceniveau. Og vigtigst af alt – får kompetencerne implementeret i hverdagen, så det understøtter arbejdsmiljøet og -processerne bedst muligt.

Med Bosholdt som din samarbejdspartner er du sikret kompetente og seriøse fagpersoner, der holder fast i jer, indtil den nye læring er omdannet til gode vaner og effektive arbejdsprocesser. Vi følger jer helt til dørs med de nye værktøjer. For kun på denne måde kan vi sikre, at vi har tilført værdi og udvikling til den enkelte medarbejders hverdag – og jeres virksomhed som helhed.

Om Bosholdt og kundernes vurdering

Kursisterne har vurderet Bosholdt på en skala fra 1 – 5. I tilbagemeldingen har de svaret ud fra det faglige indhold, underviserens faglige indsats og om kurset emnemæssigt levede op til den enkelte forventninger. Vi bruger disse vurderinger til at forbedre og tilpasse kurser efter dine behov.

Hvordan blev kursets faglige indhold vurderet?
0
Hvordan blev underviserens faglige indsats vurderet?
0
Levede emnerne på kurset op til forventningerne?
0

Værdier hos Bosholdt

Åbenhed

Vi deler viden og erfaringer med hinanden og gennem dialog fremmer vi forståelse og resultater. Hos Bosholdt imødekommer vi vores kunder og samarbejdspartnere med åbenhed og loyalitet, så vi kan skabe stærke, værdifulde og langsigtede relationer.

Handlekraft

Hos Bosholdt tager vi ansvar og initiativ. Bruger klar kommunikation proaktivt for at nå de absolut bedste resultater. Vi analyserer og skaber overblik for at få den bedste start på en effektiv løsning.

Faglighed

Vi leverer faglige og tidssvarende løsninger, der har fokus på synergier, effektivitet og sund fornuft. Vi vil have, at vores kunder oplever resultater HVER gang. Derfor er vi hos Bosholdt lyttende, så vi kan levere kvalitet, der virker.

Teamet hos Bosholdt

Michael Bosholdt

Direktør og underviser

Karina Bach Norup

Kursusmanager

Michael Jensen

Underviser & Forfatter

Christa Nielsen

Underviser

Kim Jørn Friis Laursen
Underviser & Konsulent