Strategiske samarbejdspartnere

Om Bosholdt, kan vi kort fortælle, at alle arbejder ud fra en dreven af passion til faget og lysten til at udvikle mennesker fagligt og mentalt!

Med vores strategiske samarbejdspartnere, kan vi levere en stærk og top professionel pakkeløsning, der gør en forskel på alle niveauer i virksomheden – hos medarbejderen, lederen og i organisationen som helhed.

Med Knowledge365 får du et centralt overblik og effektiv aktivitetsstyring i forbindelse med videndeling, uanset om den styres fra top til bund eller på tværs af f.eks. en afdeling. Den fleksible løsning er tilpasset dine individuelle behov, så du bedre kan håndtere de administrative udfordringer ved kursus- og videndelingsaktiviteter.

Knowledge365 er 100% integreret med Microsoft365 og kræver kun 5 min. af din tid, før alt er oppe og klar til at dele viden.

Planorama er et softwarehus, der leverer skræddersyet administrationsprogrammer til din virksomhed. Vi har brugeren i fokus, og vi sætter barren højt hvad angår brugervenlighed, funktionalitet og læring.

Planorama øger effektiviteten og sparer tid for både virksomheden og den enkelte medarbejder. Systemet understøtter virksomhedstilpassede løsninger for kommunikation, oplæring og opfølgning.