Strategiske samarbejdspartnere

Om Bosholdt, kan vi kort fortælle, at alle arbejder ud fra en dreven af passion til faget og lysten til at udvikle mennesker fagligt og mentalt!

Med vores strategiske samarbejdspartnere, kan vi levere en stærk og top professionel pakkeløsning, der gør en forskel på alle niveauer i virksomheden – hos medarbejderen, lederen og i organisationen som helhed.

Hos Leaders arbejder vi med ledelse og udvikling som en praksis, vi gør sammen.

Vi gør en forskel – for dig og for din virksomhed – og vi gør det ved at hæve barren for god ledelse. Vi er dine medspillende trænere i din personlige udvikling, og vi hjælper dig med at holde dit lederfokus. Vi arbejder med stor respekt og fortrolighed for din autoritet og sammenhængskraft.

Planorama er et softwarehus, der leverer skræddersyet administrationsprogrammer til din virksomhed. Vi har brugeren i fokus, og vi sætter barren højt hvad angår brugervenlighed, funktionalitet og læring.

Planorama øger effektiviteten og sparer tid for både virksomheden og den enkelte medarbejder. Systemet understøtter virksomhedstilpassede løsninger for kommunikation, oplæring og opfølgning.