personlig-udvikling

Persondatapolitik

Hos Bosholdt tager vi behandlingen af dine almindelige personoplysninger meget alvorligt, og du har ret til at vide, hvordan vi anvender og beskytter dine persondata, når du handler med os. Nedenfor finder du en uddybning af, hvad du siger ”ja” til, når du accepterer vores betingelser i dit køb.

Vi behandler dine personoplysninger med de overordnede formål:
  • Så du kan benytte vores digitale produkter, såsom vores hjemmeside og Academy, der giver dig adgang til vores online kurser.
  • At du som kunde hos Bosholdt ApS har en god og brugervenlig oplevelse af vores produkter, der er skræddersyet til dig.
  • At vi er i stand til hele tiden at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester, så du altid får den absolutte maksværdi ud af din investering hos Bosholdt.
Sådan indsamler vi personoplysninger

Bosholdt ApS indsamler personoplysninger på følgende vis:

  • Når du køber eller anmoder om en af vores serviceydelser (kurser, nyhedsbreve, kontakt)
  • Når du evaluerer én eller flere af vores kurser
  • Gennem erhvervskunder. For eksempel i en salgssituation, hvor der anmodes om tilbud på en af vores serviceydelser og/eller anmodes om en samarbejdsaftale.
  • Besøgsregistrering i forbindelse med brug af vores digitale ydelser (hjemmeside, online kurser)
  • Fra sociale medier, reklame- og analyseudbydere samt offentlige registre.
Disse informationer indsamler vi

For at sikre vores kunder den mest optimale brugeroplevelse, indsamler vi bl.a. følgende oplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt andre almene personoplysninger
  • Demografiske oplysninger
  • Brugshistorik på vores digitale serviceydelser
  • Feedback via vores kundeundersøgelser
  • Feedback på sociale medier og andre digitale platforme
  • Browserinformationer
  • Enhedstyper anvendt til at tilgå vores produkter (f.eks. tablet, smart device, pc mv.)

Når du anvender én af vores serviceydelser eller handler med os, giver du dit samtykke til, at dine almindelige personoplysninger må behandles af os.

Dem deler vi dine personoplysninger med

Bosholdt ApS har en række strategiske samarbejdspartnere. Med disse kan vi sikre, at vi altid leverer et topprofessionelt produkt til alle vores kunder, så de får det maksimale ud af deres investering hos os. Vi deler derfor dine data med såkaldte tredjepart – dog altid med fuld kontrol over dine personoplysninger med instrukser fra os.

Dine oplysninger overlades derfor til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne og under vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Formålet med dataindsamlingen

Det er den enkelte serviceydelse, der afgør hvilke personoplysninger vi indsamler samt formålet med indsamlingen. Vores formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:

  • Behandling af dine køb af vores serviceydelser
  • Opfyldelse af din anmodning om serviceydelser
  • Forbedring og udvikling af vores serviceydelser
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Tilpasning af samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til Bosholdt ApS
  • Opfyldelse af lovkrav

Vi sletter dine personoplysninger, når vi efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når der ikke længere er et formål med behandlingen.

Dine rettigheder

I henhold til Databeskyttelsesloven samt Persondataforordningen, har du som registreret en række rettigheder.

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at gemme
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne
  • Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger
Sikkerhed og intern deling

Bosholdt ApS beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed. Disse indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

For at kunne yde det højeste niveau af service, deler vi udvalgte personoplysninger, blandt andet på din opfordring, med eksterne leverandører. Vi deler og videregiver endvidere dine personoplysninger internt i koncernen. Formålet med delingen er at kunne yde den mest optimale service til dig.

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, informeres du om, at der anvendes cookies. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din enhed (computer, smartphone, tablet mv.) så vi får indblik i din færden på vores site, og kan genkende den enhed, du benytter. Med cookies kan vi altså ikke se, hvem du er, hvor du bor eller hvem enheden anvendes af. Cookies er ikke et program og indeholder ikke virus.

På Bosholdts hjemmeside anvender vi primært cookies til webanalyse, så vi hele tiden kan forbedre din brugeroplevelse af vores tjenester.

Cookies anvendes ligeledes til at registrere køb og kontakt. Derudover benytter vi cookies til at målrette annoncer, så vores besøgende på hjemmesiden altid kun får de tilbud og informationer, som er relevante.