Hvordan gør vi?

Har du spørgsmål til vores firmakurser, onlinekurser, løsninger eller noget helt 4.?

Hvorfor?

Er det første spørgsmål, vi stiller dig, når du bestiller kurser hos os.

Hvordan?

Alle vores kurser sammensættes ud fra vise-forklare-øve metoden.

Teori og gennemgang fylder 30% af kurset, mens 70% består af praktiske øvelser, hvor deltagerne får indøvet værktøjerne med hjælp fra underviseren.

Hvad?

For at få et præcist billede af kompetenceniveauet hos hver enkelt kursusdeltager, tilbyder vi vores kunder at teste kursusdeltagernes kompetencer via online spørgeskemaer.

Kurset sammensættes herefter, så udbyttet hos alle deltagere bliver så optimalt som muligt.

Hvad så?

Deltagernes læringsudbytte måler vi i forlængelse af kurset via en effektanalyse, hvis I ønsker dette. Analysen gentages 2 gange – ca. 14 dage og 90 dage efter kurset.

Analyserne viser os effekten af kurset, og i hvor høj grad deltagerne har taget den nye viden til sig og implementeret det i deres arbejdsgange.

Vores undervisningsmetoder

Klasseundervisning

Denne type undervisning indbyder til dialog mellem kursister og underviser. Det giver mulighed for at få undervist flere medarbejdere på samme tid.

Online kursus

Online kursus er en fleksibel løsning, der foregår over internettet. Kursisten får tilsendt et link til live undervisning – dvs. at medarbejdere kan blive undervist på samme tid uanset hvor i landet, de befinder sig.

Hvordan gør vi?

Gennem analyser støtter vi op omkring kompetenceudviklingen, så det kommer både medarbejder og virksomhed til gavn.

Workshops

Workshops er særligt populære for de virksomheder, der står over for at skulle implementere nye arbejdsgange eller nye IT-systemer. Gennem en Workshop bidrager med oplæg og erfaringer fra andre virksomheder, der har stået i samme situation som jer.

Én-til-én sparring

Vi hjælper den enkelte deltager med at bruge og implementere værktøjer i deres dagligdag, så mulighederne bliver udnyttet optimalt. Sparring kan også bruges som supplering til en af de andre undervisningsformer.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.