Hvordan gør vi?

Har du spørgsmål til vores firmakurser, Virtuelle kurser, løsninger eller noget helt 4.?

Hvorfor?

Er det første spørgsmål, vi stiller dig, når du bestiller kurser hos os.

Hvordan?

Alle vores kurser sammensættes ud fra vise-forklare-øve metoden.

Teori og gennemgang fylder 30% af kurset, mens 70% består af praktiske øvelser, hvor deltagerne får indøvet værktøjerne med hjælp fra underviseren.

Hvad?

For at få et præcist billede af kompetenceniveauet hos hver enkelt kursusdeltager, tilbyder vi vores kunder at teste kursusdeltagernes kompetencer via online spørgeskemaer.

Kurset sammensættes herefter, så udbyttet hos alle deltagere bliver så optimalt som muligt.

Hvad så?

Deltagernes læringsudbytte måler vi i forlængelse af kurset via en effektanalyse, hvis I ønsker dette. Analysen gentages 2 gange – ca. 14 dage og 90 dage efter kurset.

Analyserne viser os effekten af kurset, og i hvor høj grad deltagerne har taget den nye viden til sig og implementeret det i deres arbejdsgange.

Vores undervisningsmetoder

Klasseundervisning

Denne type undervisning indbyder til dialog mellem kursister og underviser. Det giver mulighed for at få undervist flere medarbejdere på samme tid.

Online kursus

Online kursus er en fleksibel løsning, der foregår over internettet. Kursisten får tilsendt et link til live undervisning – dvs. at medarbejdere kan blive undervist på samme tid uanset hvor i landet, de befinder sig.

Hvordan gør vi?

Gennem analyser støtter vi op omkring kompetenceudviklingen, så det kommer både medarbejder og virksomhed til gavn.

Workshops

Workshops er særligt populære for de virksomheder, der står over for at skulle implementere nye arbejdsgange eller nye IT-systemer. Gennem en Workshop bidrager med oplæg og erfaringer fra andre virksomheder, der har stået i samme situation som jer.

Én-til-én sparring

Vi hjælper den enkelte deltager med at bruge og implementere værktøjer i deres dagligdag, så mulighederne bliver udnyttet optimalt. Sparring kan også bruges som supplering til en af de andre undervisningsformer.

Firmakurser

Få et skræddersyet firmakursus som er tilpasset jeres virksomheds behov og ønsker til indhold og varighed.

Vi sammensætter kurset ud fra en grundig snak om jeres behov for undervisning, og tilpasser kurset efter deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan herefter nemt implementere og anvende det lærte i det daglige.

Firmakurser kan afholdes online eller på jeres adresse, feks. i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en PC af jer, så deltagerne får undervisning i jeres Office-version, opsætning og egne skabeloner.

Med et firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret, målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.

Kontakt os for en snak om jeres behov for et firmakursus.

Virtuelle kurser (Online kurser)

Virtuelle kurserne afholdes via Teams. Da det er et virtuelt kursus, kan du stille spørgsmål til underviseren og få hjælp til opgaverne undervejs. 

Du logger på via det tilsendte Teams-link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en mindre gruppe deltagere.

Du bør være logget ind på kurset og klar senest 10 min. før start og have testet, at din lyd og mikrofon virker. 

Vores virtuelle kurser er opdelt i moduler og du vælger selv, hvilke datoer, der passer dig.