Har du spørgsmål til vores firmakurser, onlinekurser, løsninger eller noget helt 4.?

Hvordan gør vi?

Hvorfor?

Er det første spørgsmål, vi stiller dig, når du bestiller kurser hos os.

Hvorfor skal medarbejderne på kursus?
Hvad vil I som virksomhed have ud af det?
Når vi sammen har fastlagt målet, kan vi sætte retningen for det videre forløb.

Hvad?

For at få et præcist billede af kompetenceniveauet hos hver enkelt kursusdeltager, tilbyder vi vores kunder at teste kursusdeltagernes kompetencer via online spørgeskemaer.

Kurset sammensættes herefter, så udbyttet hos alle deltagere bliver så optimalt som muligt.

Hvordan?

Alle vores kurser sammensættes ud fra vise-forklare-øve metoden.

Teori og gennemgang fylder 30% af kurset, mens 70% består af praktiske øvelser, hvor deltagerne får indøvet værktøjerne med hjælp fra underviseren.

Hvad så?

Deltagernes læringsudbytte måler vi i forlængelse af kurset via en effektanalyse, hvis I ønsker dette. Analysen gentages 2 gange – ca. 14 dage og 90 dage efter kurset. Analyserne viser os effekten af kurset, og i hvor høj grad deltagerne har taget den nye viden til sig og implementeret det i deres arbejdsgange.

Kan vi støtte yderligere op om kompetenceudviklingen, så det kommer både medarbejder og virksomhed til gavn, vil vi også tage hånd om dette.

Vores undervisningsmetoder

Klasseundervisning

Denne type undervisning indbyder til dialog mellem kursister og underviser. Det giver mulighed for at få undervist flere medarbejdere på samme tid.

Online kursus

Online kursus er en fleksibel løsning, der foregår over internettet. Kursisten får tilsendt et link til live undervisning – dvs. at medarbejdere kan blive undervist på samme tid uanset hvor i landet, de befinder sig.

Workshops

Workshops er særligt populære for de virksomheder, der står over for at skulle implementere nye arbejdsgange eller nye IT-systemer. Gennem en Workshop bidrager med oplæg og erfaringer fra andre virksomheder, der har stået i samme situation som jer.

Én-til-én sparring

Vi hjælper den enkelte deltager med at bruge og implementere værktøjer i deres dagligdag, så mulighederne bliver udnyttet optimalt. Sparring kan også bruges som supplering til en af de andre undervisningsformer.

Vil du vide mere om?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring vores kurser og andre løsninger.

Kontakt form
Share This