Karriere hos Bosholdt

Vi søger undervisere til kurser i Microsoft Office / Office 365 programmerne 

Effektiv mødestruktur

Hvad?

Hos Bosholdt søger vi freelancere, som kan undervise på vores kurser i Microsoft Office – både firmakurser, åbne kurser samt online kurser/webinarer.

Arbejdsområder
Vi ønsker at kunne booke dig som freelancer til at undervise på kurser i hele landet. Du kommer til at skulle tage godt hånd om vores kursusdeltagere ude i de danske virksomheder, og undervise dem i Microsoft Office. Du vil skulle rådgive kunderne, tilpasse undervisningsmateriale og udvikle nye kurser målrettet kundernes behov.

Din profil

Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring som underviser i Microsoft Office-pakken, og er flydende i dansk – mundtligt såvel som skriftligt. Du skal være fortrolig med at undervise i Office programmerne samt Office 365. Herunder særligt:

Som person er du kvik, imødekommende og forstår at formidle dine budskaber på en motiverende måde. Du formår at undervise i øjenhøjde med dine kursusdeltagere, og tilpasse dine undervisningsmetoder efter deres behov og læringsmetode. Du er initiativrig, velforberedt, proaktiv og kan hurtigt være selvkørende. Du er opsøgende ift. nye tendenser og ved, hvad der rører sig i branchen, så du over for vores kunder altid fremstår opdateret.

Om os

Bosholdt ApS er en kursusvirksomhed med mere end 20 års erfaring i kursusbranchen. Vi har kontor i Måløv lige ved afkørsel til motorvej og vi underviser hos virksomheder i hele Danmark.

Vi lever af at undervise og udvikle individuelle kompetencer i brugen af Microsoft Office. Vores mission er at gøre en forskel – for medarbejdere såvel som virksomhederne. Vores erfaring er, at de rette værktøjer samt små ændringer i arbejdsrutiner kan mærkes og måles i trivsel og effektivitet. Vi sætter derfor barren højt for vores eget produkt og service. Vi gør os umage med både at forklare det tekniske men ikke mindst også, hvordan man rent praktisk implementerer de lærte teknikker i sit daglige arbejde. Kursusdeltagernes succes er vores succes.

Vil du samarbejde med os?
Så send os meget gerne dit CV og en kort beskrivelse af din profil til info@bosholdt.dk
Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte os på enten info-mail eller på tlf.: 47 17 75 05.