Personlig udvikling – Lederskab, er ikke kun styringsdiscipliner, excel-ark og KPI’er, men et lederskab, der er forankret i dig

Personlig udvikling

Personlig udvikling

Vi gør en forskel for dig og din virksomhed ved at hæve barren for god ledelse

At udvikle dig som person, som leder og finde din balance og motivation kræver, at du tillader dig selv at trykke ”PAUSE”. Giv dig selv den tid, som er nødvendig for refleksion og personlig udvikling. I samarbejde med Leaders udbyder vi kurser inden for ledelse. Ikke som noget vi alene taler om, men som noget vi gør sammen. Vi gør en forskel for dig og din virksomhed ved at hæve barren for god ledelse. Vi skaber rammerne for udvikling af ledere og teams, så organisationer lykkes bedre med at skabe resultater samtidigt med, at medarbejderne motiveres og bevarer deres drive og gode energi i arbejdsdagen.

Vores kurser i personlig udvikling

Personlig udvikling - Refleksionsvandringer

Refleksionsvandring

Få omsat dit lederskab til en balanceret og resultatskabende adfærd, der giver mening for dig, dine medarbejdere og den virksomhed, du arbejder for. På dette kursus får du en dybere forståelse for, hvorfor og hvordan du gerne vil være leder. Vi har fokus på dig og din personlige motivation.

Personlig udvikling - Præsentationsteknik

Præsentationsteknik – Kom godt fra start

Med træning og de rette værktøjer kan du forbedre dine færdigheder inden for præsentationsteknik, og få meget mere gennemslagskraft i dine budskaber.
Tag kontrollen over situationen – og ikke omvendt

Præsentationsteknik

Præsentationsteknik – Værktøjer til den gode præsentation

At kunne holde den gode præsentation kan have stor betydning for din karriere. På dette kursus får du nyttige værktøjer, som sætter dig i stand til at fremføre dine ideer med endnu større selvsikkerhed og overbevisning.

Teamledelse

Teamledelse – Verdensmestre i samarbejde

Teamledelse går hånd i hånd med personlig udvikling. I samarbejde med Leaders udbyder vi et kursus i teamledelse til dig, der er ansvarlig for at lede eller facilitere et eller flere teams. Du kan deltage på kurset, hvad enten du er ny leder, projektleder eller erfaren leder.

Distanceledelse

Distanceledelse

I samarbejde med Leaders udbyder vi et kursus i distanceledelse til ledere med medarbejdere, som ikke er fysisk i nærheden af hinanden. Kurset henvender sig både til dig, som er ny leder samt dig, der har nogle års erfaring med ledelse.

Personlig udvikling - Eksekvering

Eksekvering – Handlingens kunst

I samarbejde med Leaders udbyder vi et kursus i eksekvering til dig, der er erfaren leder eller topleder. Vi har fokus på at udvikle dine evner til at eksekvere – opgaver såvel som teams og individer. På dette kursus har vi fokus på at forbedre dine evner til at skabe struktur og eksekvering i hverdagen.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Tilmeld nyhedsbrevet

Få inspiration, tips og trick i din Indbakke.
Du modtager samtidigt "Genvejstaster til Teams".

You have Successfully Subscribed!