Personlig branding – Sæt dig selv i spil!

Kursusmål
Personlig branding er en effektiv måde at synliggøre sig professionelt og fremhæve de kompetencer, der matcher dine fremtidsønsker. Det har ikke kun personlig værdi for dig, det har også værdi for din arbejdsplads, og dem I samarbejder med.
Hvis du er succesfuld med personlig branding, kan du blive en autoritet indenfor dit område, og dermed fungere for at grøn-stempel for dem man er affilieret med.
På kurset her vil du få en forståelse for hvordan personlig branding virker, både internt og eksternt. Du vil også få en værktøjskasse af teori og sparring til at opbygge dit personlige brand.

Kurset henvender sig til
Denne workshop henvender sig særligt til dig der har nogle kompetencer og gerne vil promovere dit skill-set på en meningsfuld og fremtidsorienteret måde.

Hvad enten du ønsker at styrke dit personlige brand for at styrke salg eller tiltrække opgaver, kan du søge inspiration og sparring på dette kursus. Du ønsker at skabe bedre resultater gennem overbevisende kommunikation, og styrke andres forståelse for dine kompetencer.

Forudsætning
Det kræver ingen forudsætninger at deltage på dette kursus – blot en interesse for at være mere synlig internt på din arbejdsplads eller eksternt overfor nuværende eller fremtidige interessenter.

Synliggør dig professionelt
Fremhæv dine kompetencer
Bliv en autoritet indenfor dit område
Lær at kommunikere professionelt

Få et bedre overblik og mere fra hånden!

Kursusindhold (Kursusudbytte)
Ved at arbejde med personlig branding gør du dig selv, din arbejdsplads eller afdeling, mere attraktiv at arbejde med eller handle hos.

Du lærer at kommunikere professionelt omkring hvad du kan og vil, så du og din arbejdsplads virker mere kompetent. Ikke mindst på en måde, så omverden forstår dine kompetencer.

På dette kursus vil du lære at identificere, hvad du kan brande dig på, og hvordan.

Kurset er tilrettelagt med en kombination af værktøjer, metoder samt øvelser. Du lærer blandt andet:

  • Hvorfor du skal arbejde med dit personlige brand
  • Hvad du gerne vil opnå – og hvad andre skal tro om dig
  • Hvor indsatsen skal gøres
  • Hvordan du griber det an samt
  • Hvilke konkrete handlinger du vil tage action på

Det at forstå og bruge personlig branding i en professionel kontekst er noget der skaber muligheder på den lange bane. Det betyder at når dit personlige brand er stærkt nok, vil du være blandt de første der bliver tilbudt nye muligheder indenfor dit område.

Men for at folk skal huske dig når mulighederne byder sig, skal de have en bevidsthed om dine kompetencer- Dét har de gennem din personlige branding.

Fordelene ved et firmakursus:

Vælg mellem:

Kontaktinfo