Motiver dit team – og dig selv

Kursusmål
Motivation kan bruges forskelligt og kan være flygtig, hvis ikke du har redskaberne til at bruge den proaktivt. Ved at være bevidst om de valg vi træffer, og ikke mindst hvordan det påvirker vores teams og kollegaer, kan du bedre skabe en målrettet strategi, med klare målsætninger og delmål.

Du lærer at bruge motivation som et stabilt værktøj, og får en forståelse for motivation som helhed. Motivation er en disciplin som ikke kun gavner individet, men også arbejdsglæden og miljøet.

Kurset henvender sig til
Dette kursus er målrettet til dig der ønsker at bruge motivation til at skabe bedre samarbejde, mere arbejdsglæde og ikke mindst mere effektivitet i dit arbejdsliv – for dig selv og andre!

Forudsætning
Kurset kræver ingen forudsætninger – blot at du er nysgerrig på dig selv og andre!

Motivation kan bruges forskelligt
Optimere din og andres effektivitet
Brug motivation til at skabe bedre samarbejde
Lær om øget bevidsthed og fem gode vaner

Få et bedre overblik og mere fra hånden!

Kursusindhold (Kursusudbytte)
Efter dette kursus vil du være mere bevidst om, hvordan du kan bruge din motivation til at optimere din og andres effektivitet. Du vil have lært at bruge motivation som et værktøj og have lært at identificere både målet for din motivation og udbyttet.
Du vil få en ny forståelse af motivation i dit arbejdsliv, og kunne tilpasse de specifikke redskaber til enhver opgave.

Glæd dig til at blive skarpere på, hvordan du med øget bevidsthed og 5 gode vaner, proaktivt kan arbejde med motivationen som løftestang. Vi kommer til at arbejde med målsætning, delmål og ”DONE-lister”, som katalysator for motivation, og dermed fremdrift.

Med det fornyede overblik vil du kunne skabe målrettet indsats og velovervejede prioriteringer.

Fordelene ved et firmakursus:

Vælg mellem:

Kontaktinfo