Kontakt information

Åbningstider:

Send os gerne en mail

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og få en uforpligtende dialog, ring på tlf. 47 17 75 05
Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring vores kurser og andre løsninger.

Hvordan hjælper vi dig bedst?

Vores dygtige konsulenter hjælper med at få oparbejde en strategi for Adoption af Microsoft 365. Bosholdt hjælper jer med at få mest mulig værdi ud af jeres investering i Microsofts cloud services i Microsoft 365.

Hvilke programmer skal tages i brug og hvordan bliver det kommunikeret ud til brugerne og hvodan skal de uddannes. Skal det være klasseundervisning eller individuel undervisning online på vores Online Academy.

Vi sammensætter et adoption forløb til din organisation, der hjælper jer med få medarbejderne i gang med at benytte og kombinere værktøjerne og dermed få øget produktiviteten.

Vi har gode erfaringer med at man tænker lidt længere end adoption fasen. De fleste virksomheder er i konstant bevægelse både organisatorisk men også systemmæssigt hvor eksisterende systemer bliver opgraderet så de kan mere og mere som måske kan give værdi for brugerne og dermed virksomheden.

Vi rådgiver og hjælper virksomheder med at opbygge en lærings og kommunikationsplatform som har det formål at understøtte de forskellige adfærdsdesigns som brugerne skal bestride for at sikre en korrekt brug og overholdelse af GDPR og sikkerhed med mere.