Adoption af Microsoft 365

Adoption af Microsoft 365 skal drives som en kontinuerlig interaktiv oplevelse med brugerne som omdrejningspunkt – Den oplevelse er vi eksperter i at give vores kunder!

Har I en plan for Adoption?

Har virksomheden ikke allerede en plan, finder du hjælpen hos Bosholdt. Vi kan sammensætte den rigtige løsning for dig.

Hos Bosholdt hjælper vi vores kunder med at tage Microsoft 365 i brug og få succes med investeringen. At have en klart defineret strategi og plan for implementeringen er afgørende for at få succes med Microsoft 365 – for succes opnås kun, hvis brugerne er med og forstår at anvende it-systemernes smarte muligheder optimalt. I forbindelse med et projekt og lanceringen af en ny løsning er fokus på User Adoption meget vigtig.

Læg en plan

Vores dygtige konsulenter hjælper organisationer i hele landet med at få lagt en strategi for adoption-processen. Vi hjælper jer med at få klarlagt:

En 360 graders proces

Adoption-processen bør altid være en kontinuerlig iterativ proces med brugerne som omdrejningspunkt. Helt kort kan man sige, at processen handler om at:

Uddannelse og Træning i Microsoft 365

Ud over rådgivning hjælper Bosholdt jer godt i gang med ibrugtagning af Microsoft 365. Vi uddanner hele virksomheden på alle niveauer og sikrer, at I kommer trygt og sikkert i gang med de nye muligheder.

Vi har gode erfaringer med at man tænker lidt længere end adoption fasen.

De fleste virksomheder er i konstant bevægelse både organisatorisk men også systemmæssigt hvor eksisterende systemer bliver opgraderet så de kan mere og mere som måske kan give værdi for brugerne og dermed virksomheden.

Vi rådgiver og hjælper virksomheder med at opbygge en lærings og kommunikationsplatform som har det formål at understøtte de forskellige adfærdsdesigns som brugerne skal bestride for at sikre en korrekt brug og overholdelse af GDPR og sikkerhed med mere.

Vi tager hånd om følgende:

Basisuddannelse i Microsoft 365

Ud over rådgivning indenfor Microsoft 365, hjælper Bosholdt jer godt i gang med ibrugtagning af Microsoft 365. Vi uddanner hele virksomheden på alle niveauer og sikrer, at I kommer trygt og sikkert i gang med de nye muligheder. Vi har 3 pakkeløsninger under Online Academy. Microsoft 365 Kørekort, Microsoftpakken(Officeprogrammer) og Kombipakken, der samler det hele.

Hvordan hjælper vi dig bedst?

Vores dygtige konsulenter hjælper med at få oparbejde en strategi for Microsoft 365 Adoption. Bosholdt hjælper jer med at få mest mulig værdi ud af jeres investering i Microsofts Cloud services i Microsoft 365. Hvilke programmer skal tages i brug og hvordan bliver det kommunikeret ud til brugerne og hvodan skal de uddannes. Skal det være klasseundervisning eller individuel undervisning online på vores Academy.

Vi sammensætter et adoption forløb til din organisation, der hjælper jer med få medarbejderne i gang med at benytte og kombinere værktøjerne og dermed få øget produktiviteten.

Vi har gode erfaringer med at man tænker lidt længere end adoption fasen. De fleste virksomheder er i konstant bevægelse både organisatorisk men også systemmæssigt hvor eksisterende systemer bliver opgraderet så de kan mere og mere som måske kan give værdi for brugerne og dermed virksomheden.

Vi rådgiver og hjælper virksomheder med at opbygge en lærings og kommunikationsplatform som har det formål at understøtte de forskellige adfærdsdesigns som brugerne skal bestride for at sikre en korrekt brug og overholdelse af GDPR og sikkerhed med mere.

Vil du vide mere om Adoption af Microsoft 365?

Book en workshop hvor I får kortlagt hvad, hvorfor og hvordan I ønsker at optimere jeres forretning med Microsoft 365. Udfyld kontaktformularen, skriv en kort besked hvad det drejer sig om.