Bliv fortrolig med Microsoft Office 365 programmer og udføre dit arbejde mere effektivt

Skal vi holde firmakurserne hos jer eller holde det online? Det bestemmer i selv!

Lær at arbejde i “skyen” med Office 365

Microsoft Office 365 er det nyeste bud på en cloud-løsning, der sætter fokus på effektivisering og digitalt samarbejde. Du arbejde med Microsofts velkendte og nye programmer, samt arbejde langt mere effektivt på tværs af teams, både i afdelinger og på tværs af landegrænser.

Gennem bosholdt får i undervisning ud fra en sammensat agenda, derer tilpasset jeres behov. Har i lokalerne til rådighed kommer vi til jer og underviser eller også kan man individuelt komme med på vores online kurser med “live” underviser.

Grundpakke til Office 365 kørekort

For at komme i gang, kræver det, at du har SharePoint, OneDrive og Teams installeret.

OneDrive

Teams

Sharepoint

Officepakken med de mest anvendte programmer

Hvilke programmer virksomheden efterfølgende behøver at installere, er individuelt og afhænger af brugerens behov i den enkelte afdeling.

Excel

Word

prc-powerpoint

PowerPoint

Outlook

OneNote

Tillægsprogrammer til Microsoft Office 365

Hvilke programmer virksomheden efterfølgende behøver at installere, er individuelt og afhænger af brugerens behov i den enkelte afdeling.

Visio

Project

Sway

Access

Forms

Planner

Flow

PowerBi

Power Apps

Delve

Sådan arbejder de fleste

Office pakken har eksisteret i mange år. Mest til virksomheder fordi programmerne var ret dyre. I de seneste år har flere og flere private købt programmerne i en såkaldt hjemmeversion. som så meget andet blev Microsoft Office 365 lagt op i skyen for at vi bedre kan arbejde på samme dokumenter og dele med hinanden uden at have flere versioner. For at kunne arbejde smartere og spare tid og energi, er det vigtigt at virksomheden bliver uddannet.

Grundlæggende programmer er OneDrive, Microsoft Teams og Teams som creator. Det er ikke alle der behøver at vide hvordan man opsætter SharePoint. Ofte er det IT-afdelingen der tager sig af det. Når først det gjort, ligger filerne ikke længere lokalt på computeren. Filerne bliver placeret i OneDrive og på SharePoint og kan deles uden at lave flere kopier.

For at blive fortrolig med Officeprogrammer, har vi sammensat tre unikke pakker, der gør dig i stand til at arbejde smartere og få mere arbejdesglæde. Klik videre på pakkerne og se hvad de indeholder.

Hvilke Programmer vil du gerne lære at kende?

Udfyld kontaktformularen, skriv evt. en kort besked hvad det drejer sig om.

Så tager vi kontakt til dig for at aftale nærmere.