Kombipakken

Kombipakken er for dig der vil have kompetenceløft i alle Microsoft 365 programmer og arbejde i “Cloud” – Uagtet niveau giver vi jer et kompetenceløft!

Hvad indeholder Kombipakken?

Kurset er sammensat af Microsoft 365 kørekort og Officepakken. Kombipakken består af 11 kurser med moduler á 1-3 og 2-3 timers varighed.

19.995,- eksl. moms

Kursusbeskrivelse (PDF)

På online kursus tilgår du kurset via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “Live” med en gruppe deltagere. Der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du er klar 5 minutter før og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Du vælger, mellem flere datoer, hvornår du vil tage kursets forskellige moduler. Kurset har flere moduler, derfor booker du kursets resterende moduler, når det passer dig.

Kontakt os

Ring 4717 7505 eller udfyld formularen
Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Book et kursus

Når du tilmelder dig kurser under Online Academy, får du adgang til Mit Academy, Her ser du de tilmeldte kurser og kan vælge nye datoer på modulerne. Skriv til os, hvis i ønsker et firmakursus med flere deltagere.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.