Microsoftpakken

Vælg Microsoft pakken og få indsigt i at arbejde i “365”. Kurset kan tilpasses jeres ønsker og behov – Uagtet niveau giver vi jer et kompetenceløft!

Microsoftpakken er Officepakken

Kurset består af 9 onlinekurser fordelt på flere moduler af 2-3 timers varighed.

17.995,- eksl. moms
(Spar op til 50% ved et firmakursus ved 8 deltagere. Skriv til os via kontaktformularen og få en pris).

Kursusbeskrivelse (PDF)

I Microsoftpakken kan du vælge mellem 9 forskellige kurser, fordelt på grundlæggende og videregående niveau. Kursernes omfang varierer mellem 1 til 5 moduler af 1-3 timers varighed.

Kurserne foregår online, og du tilgår undervisningen via det link, vi sender dig på mail. Vores underviser vil her sidde klar til at gennemgå dagens agenda med dig, og du kan byde ind eller spørge underviseren, hvis du er i tvivl om noget ved gennemgangen.

Microsoftpakken indeholder de vigtigste “Office” programmer der bliver anvendt i virksomheder i dag, nemlig:
Excel, Word, PowerPoint, Outlook og OneNote.

Du får derfor et kompetenceløfte i Microsoft mest anvendte programmer.

Hos Bosholdt har vi undervist IT-brugere i mere end 20 år og ved derfor, hvor svært det kan være at lære nyt og tilegne sig nye vaner med bare ét enkelt kursus. Når du har tilmeldt dit Microsoftpakken under Mit Academy giver det dig mulighed for at deltage lige så mange gange, du måtte have behov for det indenfor 12 måneder.

Det er vigtigt, at alle deltagere får det optimale udbytte af kurset hver gang. De er bygget op omkring en hands-on tilgang med både teori og praktiske øvelser med mulighed for at byde ind med ønsker inden kursusstart samt spørge til emnet eller værktøjerne undervejs.

Kontakt os

Ring 4717 7505 eller udfyld formularen
Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Book dit kursus her

Vælg de datoer, der passer dig bedst for hvert enkelt modul. Skal I flere på kursus, så skriv til os.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.