Tid til et kompetenceløft? Vælg mellem de mange populære Microsoft Office kurser

Skal vi holde firmakurserne hos jer eller holde det online? Det bestemmer i selv!

Microsoft Office kurser

Microsoft Office kurser

Er du eller din virksomhed på udkig efter en professionel og kompetent kursusudbyder indenfor Microsoft Office kurser, så tilbyder vi hos Bosholdt en bred vifte af Microsoft Office kurser til firmaer, både de statiske programmer og de såkaldte Cloud-løsninger. Alle kurser er med erfarne undervisere der har mange års erfaring ved fysisk tilstedeværelse og online som “Live” underviser.

Microsoft 365 er fremtiden og det nyeste bud på en Cloud-løsning, der sætter fokus på effektivisering og digitalt samarbejde. I lærer at arbejde med Microsofts velkendte og nye programmer, I lærer at arbejde langt mere effektivt på tværs af teams, både i afdelinger og på tværs af landegrænser. Gennem Bosholdt får I undervisning ud fra en sammensat agenda, der er tilpasset jeres behov. Har virksomheden lokalerne til rådighed kommer vi til jer og underviser eller også kan man individuelt komme med på vores online kurser med “live” underviser.

Microsoft Office kurser hos Bosholdt

Klik ind på de enkelte og læs mere om indholdet og hvilke kurser der fungerer som firmakurser og/eller onlinekurser.

Outlook kurser

OneNote kurser

Visio kurser

Windows 10 kurser

Microsoft 365 kurser

OneDrive kurser (365)

Windows 10 kurser

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.