Online Academy

Deltag på vores online kurser i Microsoft populære “Office” programmer. Vælg et program, flere programmer eller en af de populære pakkeløsninger

De mest populære kurser i Online Academy

Klik på programmerne og læs mere om kursernes indhold

De mest populære kurser i Online Academy

Når du tilmelder dig Online Academy administration til kurser, får du adgang til din egen profil. Planorama der står bag programmer, giver dig mulighed for, at du selv kan vælge hvornår du vil på kursus. Du kan ændre dato for fremtidige kurser og tilføje flere af vores kurser. Har du spørgsmål til disse funktioner, sidder vi klar til at give dig support og vejledning.

Tilmeld dig eller din virksomhed gennem Online Academy.

Du får adgang til en stribe af IT-kurser med “live” undervisere. Du får dit eget login, hvor du kan tage de købte kurser når der er tid.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

På Online kurser logger du på egen computer via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det foregår typisk gennem Teams eller Zoom.
Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Eller gør det mere effektivt hvis virksomheden har lokationer i forskellige dele af Danmark eller verden.

Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.