Teams Creator Online

Microsoft Teams

Bliv stærkere til Teams

På vores Microsoft Teams kurser giver vi dig den viden du skal bruge for at udnytte programmets mange muligheder, så du kan komme godt fra start og bruge programmets effektivt i arbejdsdagen. Du vil få derudover få indblik i, hvordan Teams kan anvendes i arbejdsdagen til, at effektivisere samarbejdet mellem kolleger og afdelinger.

Kurset er perfekt til individuelle kursister, men kan også skræddersyes til virksomheder eller afdelinger.

Har din virksomhed specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at udfylde en kontaktformular, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi afholder også Teams online kurser

Under Online Academy udbyder vi Microsoft Teams User og Microsoft Teams Creator som online kursus.

Onlinekursus eller firmakursus?

Firmakurser afholdes ved fysisk tilstedeværelse eller som onlinekursus. Skriv til os… Hvor mange er I og hvordan ønsker I kurset afholdt?

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Hvordan gør vi?

Vores tilgang og indsigt i Microsoft programmer er krydret med mere end 20 års erfaring med rådgivning, projektstyring, personlig udvikling og IT-kurser. Vi har mere end 10 års erfaring med virtuelle- og onlinekurser.
Læs mere om vores metoder og processer.