Lav skarpere onlinemøder og webinarer

Evt. tilkøb: LAV SKARPERE ONLINEMØDER & WEBINARER (24 sider): kr. 79,20 ekskl. moms.

Kursusmål
Få inspiration til mere effektive onlinemøder og mod til at involvere dine mødedeltagere i højere grad på onlinemøder og webinarer.

Kurset henvender sig til
Alle der deltager eller planlægger i onlinemøder eller webinarer kan have udbytte af dette kursus.

Kender du det?

Du deltager i et onlinemøde eller webinar, som du oprigtigt er interesseret i. Du har måske sågar selv tilmeldt dig af interesse. Alligevel tjekker du mails, bestiller dagligvarer eller måske slukker du ligefrem kameraet for at smutte på toilettet – eller ud for at tanke kaffe eller snacks. Der er jo alligevel ikke nogen der opdager det – det kunne jo være, at nettet lige var nede, så du ikke selv havde slået kameraet fra….

GOD OG DÅRLIG NYHED

Hvis du nikkede genkendende til ovenstående, så er her en dårlig nyhed: Sådan har deltagerne det måske også på dine møder! Den gode nyhed er, at du rent faktisk kan gøre noget ved det – ved at tænke i involvering.

Forudsætning
Hvis du planlægger eller deltager i online møder eller faciliterer eller underviser på webinarer, så er dette kursus noget for dig!

Få inspiration til mere effektive onlinemøder
Få en række effektive værktøjer og gode råd
Øg kvaliteten og værdien af dine onlinemøder.
Gå meget mere selvsikkert til værks

Få et bedre overblik og mere fra hånden!

Kursusindhold (Kursusudbytte)
Du vil få en lang række effektive værktøjer og gode råd, til at optimere værdien af dine møder online. Du lærer at engagere mødedeltagerne, derved får du større udbytte af dine virtuelle møder og webinarer.

På dette kursus får du effektive virkemidler, der vil give dig ikke bare større udbytte, men også gøre det sjovere for dig som indlægsholder/mødeleder og dine deltagere, da I vil opleve mere interaktion.

De fleste mennesker er mest engagerede når de føler vigtigheden af deres tilstedeværelse – så når du kræver mere af dine deltagere, vil du også opleve at de får mere ud af det.

Med udgangspunkt i tips, tricks og guides fra “LAV SKARPERE ONLINEMØDER & WEBINARER” lærer du de enkle og vigtigste punkter, som du skal have fokus på for at øge kvalitet og værdi af onlinemøder.

Når du er færdig på kurset her, vil du kunne gå meget mere selvsikkert til værks. Du har nu de værktøjer du skal bruge for at strukturere effektivt og engagere dine deltagere. Du vil oftest opleve at med øget engagement fra dine deltagere, at du også får det sjovere og lære dine deltagere bedre at kende.

Fordelene ved et firmakursus:

Vælg mellem:

Kontaktinfo