Microsoft Excel

Bliv stærkere til Excel

Bestiller du et Microsoft Excel firmakursus hos os, vil I få en grundig teknisk gennemgang af programmet, krydret med praktiske eksempler, der gør det nemmere at implementere den nye viden og de nye kompetencer i hverdagen.

Kurset vil som udgangspunkt gennemgå hvordan I kan bruge Excel til at lave beregninger, opstille tabeller, skabe rapporter og analysere datamængder og meget meget mere.

Såfremt I ønsker det, tilpasser vi gerne Microsoft Excel kurset til jeres niveau og behov.  Kunne du godt tænke dig at høre mere eller få et specifikt tilbud på Excel kurser, så udfyld/send kontaktformularen og vi vender tilbage til dig indenfor 2 hverdage.

NB. Vi kan afholde firmakurser både online via MS Teams og/eller ude hos jer. I bestemmer! 

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Hvordan gør vi?

Vores tilgang og indsigt i Microsoft programmer er krydret med mere end 20 års erfaring med rådgivning, projektstyring, personlig udvikling og IT-kurser. Vi har mere end 10 års erfaring med virtuelle- og onlinekurser.
Læs mere om vores metoder og processer.

Work Smarter

På dette Microsoft Excel kursus får du en grundig gennemgang af Excel, så du kan udnytte programmets værktøjer effektivt. Dette kursus er udviklet både til den nye bruger af Excel, samt den rutinerede bruger der føler at programmet nogle gange driller.

Formler og funktioner

På dette Microsoft Excel kursus får du en grundig gennemgang af formler og funktioner i Excel, så du kan udnytte programmets mange muligheder. Kurset er beregnet på dig, der har brug for et indgående kendskab til en række af de mest anvendte formel-funktioner i Excel.

Behandling af data og pivottabeller

Dette Microsoft Excel kursus er for dig, der skal behandle store mængder data i datalister, hvor der er fokus på de mange effektive værktøjer, Excel indeholder med henblik på databehandling.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.