Et Microsoft Excel kursus tilpasses ud fra vores erfaringer og virksomhedens ønsker og dit behov – uanset om det er fysisk eller online

Microsoft Excel kursus

Microsoft Excel

Bliv stærkere til Excel

På vores Microsoft Excel kursus lærer du, hvordan programmet kan gøre din hverdag lettere. Du vil blive indført i, hvordan du nemt kan lave beregninger, opstille tabeller, skabe rapporter eller analysere datamængder.

På disse kurser bliver du undervist af en af vores erfarne undervisere. Vores Microsoft Excel kursus er alle perfekt til individuelle kursister, men kan også tilpasses virksomheder.

Hvis din virksomhed har helt specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail – eller udfyld en af tilmeldingsformularerne på hjemmesiden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi afholder også Excel online kurser

Under Online Academy udbyder vi Microsoft Excel grundlæggende og videregående som online kursus.

Power Pivot

Work Smarter

På dette Microsoft Excel kursus får du en grundig gennemgang af Excel, så du kan udnytte programmets værktøjer effektivt. Dette kursus er udviklet både til den nye bruger af Excel, samt den rutinerede bruger der føler at programmet nogle gange driller.

VBA Grundlæggende

Formler og funktioner

På dette Microsoft Excel kursus får du en grundig gennemgang af formler og funktioner i Excel, så du kan udnytte programmets mange muligheder. Kurset er beregnet på dig, der har brug for et indgående kendskab til en række af de mest anvendte formel-funktioner i Excel.

VBA - Videregående

Behandling af data og pivottabeller

Dette Microsoft Excel kursus er for dig, der skal behandle store mængder data i datalister, hvor der er fokus på de mange effektive værktøjer, Excel indeholder med henblik på databehandling.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!