Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Microsoft Excel kursus ud fra virksomhedens ønsker og dit behov

Microsoft Excel kursus

Microsoft Excel

Bliv stærkere til Excel

På vores Microsoft Excel kursus lærer du, hvordan programmet kan gøre din hverdag lettere. Du vil blive indført i, hvordan du nemt kan lave beregninger, opstille tabeller, skabe rapporter eller analysere datamængder.

På disse kurser bliver du undervist af en af vores erfarne undervisere. Vores Microsoft Excel kursus er alle perfekt til individuelle kursister, men kan også tilpasses virksomheder.

Hvis din virksomhed har helt specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail – eller udfyld en af tilmeldingsformularerne på hjemmesiden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi udbyder Microsoft Excel kursus som grundlæggende og videregående, online og som firmakurser.

Microsoft Excel kurser - Excel Grundlæggende

Excel grundlæggende

På en grundlæggende niveau gennemgår vi de grundlæggende funktioner i Excel. Du vil få en solid indføring i programmet og lære at bruge funktionerne effektivt. Vi vil gennemgå både basale og mere komplicerede formler, formateringer, diagrammer samt databehandling med sortering og filtrering. Velkommen til Microsoft Excel kursus.

Microsoft Excel kurser - Excel Videregående

Excel videregående

På videregående kurser går vi i dybden med en række avancerede funktioner i Excel. Du vil lære at arbejde med de mest anvendte funktioner såsom LOPSLAG og HVIS samt pivottabeller og avanceret databehandling. Du stifter bekendtskab med de vigtigste og mest nyttige indbyggede formler, så du let kan beherske større mængder af data. Velkommen til Microsoft Excel kursus.

Power Pivot

Excel Work Smarter

På dette Microsoft Excel kursus får du en grundig gennemgang af Excel, så du kan udnytte programmets værktøjer effektivt. Dette kursus er udviklet både til den nye bruger af Excel, samt den rutinerede bruger der føler at programmet nogle gange driller.

VBA Grundlæggende

Excel Formler og funktioner

På dette Microsoft Excel kursus får du en grundig gennemgang af formler og funktioner i Excel, så du kan udnytte programmets mange muligheder. Kurset er beregnet på dig, der har brug for et indgående kendskab til en række af de mest anvendte formel-funktioner i Excel.

VBA - Videregående

Excel Behandling af data og pivottabeller

Dette Microsoft Excel kursus er for dig, der skal behandle store mængder data i datalister, hvor der er fokus på de mange effektive værktøjer, Excel indeholder med henblik på databehandling.

Power Pivot

Excel PowerPivot

På dette kursus går vi i dybden med en række af Excels avancerede funktioner. Vi vil have fokus på analyse af større mængder data, og du vil lære at udarbejde avancerede – men brugervenlige – regneark samt opsætte og strukturere komplekse, økonomiske sammenhænge. Velkommen til Microsoft Excel kursus.

VBA Grundlæggende

Excel VBA – grundlæggende

På dette kursus får du en indføring i, hvordan Excel – i kombination med Microsoft 365, OneDrive og Skype for Business – kan gøre samarbejdet med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere mere enkelt. Velkommen til Microsoft Excel kursus.

VBA - Videregående

Excel VBA – videregående

På dette kursus går vi i dybden med en række af Excels avancerede funktioner. Vi vil have fokus på analyse af større mængder data, og du vil lære at udarbejde avancerede – men brugervenlige – regneark samt opsætte og strukturere komplekse, økonomiske sammenhænge. Velkommen til Microsoft Excel kursus.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Tilmeld nyhedsbrevet

Få inspiration, tips og trick i din Indbakke.
Du modtager samtidigt "Genvejstaster til Teams".

You have Successfully Subscribed!