Teams Creator Online

Efter denne workshop har du en bedre forståelse for, hvad det kræver at implementere Microsoft 365 og samarbejde mere effektivt i OneDrive og Teams.

Brug denne workshop til at optimere jeres brug af Teams

På denne Online Workshop gennemgår vi alle de elementer som du skal være opmærksom på for at I som virksomhed får startet rigtigt op med Microsoft Teams og Microsoft 365.

Vi taler om licenser i Microsoft 365, navngivning af Teams, struktur i forhold til organisationen herunder sikkerhed og hvem som har adgang til hvad og sidst men ikke mindst hvordan får du dine medarbejdere med på rejsen.

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Hvordan gør vi?

Vores tilgang og indsigt i Microsoft programmer er krydret med mere end 20 års erfaring med rådgivning, projektstyring, personlig udvikling og IT-kurser. Vi har mere end 10 års erfaring med virtuelle- og onlinekurser.
Læs mere om vores metoder og processer.