Facebook

Vi tilpasser altid et kursus så det møder jeres ønsker og behov – Uagtet niveau giver vi jer et løft!

Teamledelse

Få indsigt og bliv stærkere i teamledelse

I samarbejde med Leaders udbyder vi et kursus i teamledelse til dig, der er ansvarlig for at lede eller facilitere et eller flere teams. Du kan deltage på kurset, hvad enten du er ny leder, projektleder eller erfaren leder.

På dette kursus får du styrket din ledelses- og teammæssige effektivitet. Formålet er at udvikle kompetencer til at skabe rammer for et team, der har et konstruktivt samarbejde, og som fokuserer på løsning af hovedopgaven. Dagens temaer angår både de konkrete teambetingelser og de mere psykologiske- og ledelsesmæssige faktorer.

Beskrivelse

Få værktøjer til at etablere og vedligeholde succesfulde teams. Stykr dine kompetencer til at øge effektivitet, motivation og samspil i teamet. Du får løbende feedback på forskellige aspekter og temaer ved teamledelse. Undervejs får du konkret sparring på dine lederkompetencer.

Indhold

Vi arbejder med temaer som:

  • Introduktion til teamledelse – mig i teamlederrollen
  • Ledelse og autonomi i teams: Balancen mellem ledelse og selvledelse med afsæt i bl.a. Tuckmans fasemodel.
  • Etablering af fundamentet: Strukturelle betingelser for teamets samarbejde og succes
  • Relationer og motivation: Teamets faser, opbygning af relationer samt håndtering af konflikter

På interne kurser er der mulighed for at arbejde ud fra en virksomhedsspecifik kontekst, hvor I kan få konkret sparring på de udfordringer du/I oplever i hverdagen.

Praktisk information

Kurset består af 2 moduler af 2 dage hver, og er bygget op omkring centrale teamudviklings- og teamledelsesværktøjer. Undervisningen veksler mellem korte teoretiske oplæg og konkret, praktisk træning i de gennemgåede modeller og værktøjer. Der vil være fokus på hele tiden at få sat teori og praksis i din hverdagskontekst.

Mellem modulerne bringer du dine nye værktøjer i spil i dit daglige arbejde med dit/dine team(s). Som afslutning på modul 2 samler vi op på erfaringer og anvendte modeller, og du udarbejder og får trykprøvet en plan for fremtidig udvikling af dit team.

Som åbent eller internt kursus.

Forudsætning

At du har mod på at lære nye ting og åben for konstruktiv feedback.

Varighed

2 x 2 dage.

Pris

Firmakurser udregnes efter antal deltagere. 

Lad os kontakte dig

Personlig udvikling er for nogen en stor beslutning. Derfor er det naturligt for os at starte med en uforpligtende snak.

Kontakt form
Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!