Vi tilpasser altid et Teamledelse kursus så det møder jeres ønsker og behov – Uagtet niveau giver vi jer et løft!

Få indsigt og bliv stærkere i teamledelse

I samarbejde med Leaders udbyder vi et kursus i teamledelse til dig, der er ansvarlig for at lede eller facilitere et eller flere teams. Du kan deltage på kurset, hvad enten du er ny leder, projektleder eller erfaren leder.

På dette kursus får du styrket din ledelses- og teammæssige effektivitet. Formålet er at udvikle kompetencer til at skabe rammer for et team, der har et konstruktivt samarbejde, og som fokuserer på løsning af hovedopgaven. Dagens temaer angår både de konkrete teambetingelser og de mere psykologiske- og ledelsesmæssige faktorer.

Lad os kontakte dig

Personlig udvikling er for nogen en stor beslutning. Derfor er det naturligt for os at starte med en uforpligtende snak.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.