Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Teams kurser ud fra virksomhedens ønsker og dit behov

Online møder i Teams

Bliv stærkere til Teams

På vores Microsoft Teams kurser får du en introduktion til programmets mange muligheder, så du kan komme godt fra start og bruge programmets effektivt i arbejdsdagen. Du vil få indblik i, hvordan Teams kan anvendes i arbejdsdagen til at effektivisere samarbejdet mellem kolleger og afdelinger.

Hvad er Microsoft Teams?
Microsoft Teams er et relativt nyt produkt og en del af Office 365 – som er en ”skybaseret” tjeneste. Microsoft Teams er den nye samarbejdsplatform for internt og evt. eksternt samarbejde.

Vi udbyder både kurser til virksomheder og til individuelle kursister på flere niveauer. Du kan vælge mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English.

Beskrivelse

 • Lær at afholde Microsoft Teams Online møder, så kan alle inviterede deltagere kan være med uanset hvor de befinder sig.
 • Lær hvordan deltagere kan være med via enten PC, Mobil eller Tablet.
 • Brug evt. webcam til for følelsen af nærvær, trods at I ikke sidder på samme lokation.
 • Del din skærm så alle taler ud fra samme udgangspunkt og dermed giver mere effektive møder.
 • Se hvordan alle kan deltage også indbudte der ikke i forvejen benytter Microsoft Teams, det kræver blot at de har en internetforbindelse.

Indhold

Indkald til Teams Online møde

 • Indkald via Teams
 • Indkald via Outlook
 • Ændre almindelig mødeindkaldelse til Teams On-line møde

Deltag i Teams On-line møde

Tjek af lyd og billede

Mødefunktioner

 • Skærmdeling
 • Slør baggrund
 • Vedhæft filer
 • Mødenoter
 • Løbende Chat
 • Optag møde

Forudsætning

For oprettelse af Microsoft Teams Online møder, er det en forudsætning, at du har en Office 365 licens.

Varighed

Excel grundkursus er opdelt i 1 modul á 1 times varighed.

Pris

345,- ekskl. moms

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Kontakt form

Online møder i Teams Planlagte / pop-up møder

Fredag den 14-08-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Fredag den 04-09-2020 fra kl. 10:30 - 11:30

Mandag den 12-10-2020 fra kl. 14:00 - 15:00

Torsdag den 05-11-2020 fra kl. 14:00 - 15:00

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Tilmeld nyhedsbrevet

Få inspiration, tips og trick i din Indbakke.
Du modtager samtidigt "Genvejstaster til Teams".

You have Successfully Subscribed!