Facebook

Ha’ fokus på personlig planlægning, effektivt arbejdsmiljø og hvordan du prioriterer dine opgaver

Effektiv mødestruktur

Undgå at løbe den forkerte vej

Effektivt arbejdsmiljø handler ikke om at arbejde mere, hårdere eller hurtigere. Det handler om at omlægge arbejdsgange og rutiner, så I kan arbejde smartere, bedre – og mere effektivt, så forandringerne kan mærkes og måles i øget produktivitet og arbejdsglæde.

Der ligger et overset potentiale i at blive bevidst om sine arbejdsrutiner og få struktur i dem. Du kan være utrolig effektiv, og få en masse for hånden, men det nytter ikke at løbe stærkt, hvis du løber den forkerte vej – eller slet ikke ved, hvorfor du egentlig løber. Så hvordan bruger I arbejdstiden mest effektivt? Hvad er kulturen for f.eks. afbrydelser? Hvor ofte og hvornår besvarer I mails? Hvordan prioriteres opgaverne i ugens løb?

Hos Bosholdt udbyder vi 3 forskellige kurser inden for effektivt arbejdsmiljø, der har hver deres fokusområde.
Læs mere om hvert kursus nedenfor.

Udbytte

På dette kursus i Effektiv Mødekultur vil du lære, hvordan du på dine møder får de resultater, du ønsker. Vi vil have fokus på det skarpe indhold, resultater og effektive strategier til møder. Kurset er sammensat af korte oplæg, diskussioner i plenum samt øvelser og workshop-elementer, hvor dine kompetencer bringes i spil. Vi tager udgangspunkt i dine hverdagsrutiner og værdier, så du får nogle værktøjer med hjem, som du nemt kan integrere i din hverdag.

Indhold:

 • Lære at formulere målet knivskarpt for alle
 • Værktøjer til at skabe møder, hvor I når det fælles mål
 • Skabe rammerne for involverende og inspirerende møder
 • Tryghed i rollen som mødeleder
 • Værktøjer til at guide mødet tilbage på sporet
 • En drejebog til at planlægge og afvikle effektive møder fra start til slut

Indhold

Vi vil have fokus på konkrete værktøjer, du nemt kan anvende i hverdagen.

Du får bl.a. indsigt i:

 • Møderlederens drejebog
 • Hvordan du sætter scenen for et professionelt møde
 • Metoder til at planlægge og formulere formål og mål for mødet helt skarpt
 • En model til mødedesign til forskellige typer af møder
 • Sådan skaber du involvering, engagement og læring på mødet
 • Værktøjer der støtter dig i rollen som mødeleder og facilitator
 • Metoder til at etablere og lede dialoger (effektiv spørgeteknik)
 • Redskaber til håndtering af problemer og konflikter på møder

Varighed

Kurset varer 1 dag i tidsrummet 09:00 – 16:00

Pris

Firmakurser udregnes efter antal deltagere. 

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Kontakt form
Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!