Facebook

Ha’ fokus på personlig planlægning, effektivt arbejdsmiljø og hvordan du prioriterer dine opgaver

Effektiv arbejdsstyring med Outlook

Undgå at løbe den forkerte vej

Effektivt arbejdsmiljø med Outlook handler ikke om at arbejde mere, hårdere eller hurtigere. Det handler om at omlægge arbejdsgange og rutiner, så I kan arbejde smartere, bedre – og mere effektivt, så forandringerne kan mærkes og måles i øget produktivitet og arbejdsglæde.

Der ligger et overset potentiale i at blive bevidst om sine arbejdsrutiner og få struktur i dem. Du kan være utrolig effektiv, og få en masse for hånden, men det nytter ikke at løbe stærkt, hvis du løber den forkerte vej – eller slet ikke ved, hvorfor du egentlig løber. Så hvordan bruger I arbejdstiden mest effektivt? Hvad er kulturen for f.eks. afbrydelser? Hvor ofte og hvornår besvarer I mails? Hvordan prioriteres opgaverne i ugens løb?

Effektiv arbejdsstyring med Outlook

Beskrivelse

På dette kursus vil du blive inspireret til, hvordan du kan ændre dine arbejdsrutiner, så du bruger din tid så effektivt som muligt. Vi vil have særligt fokus på Outlook, og hvordan du kan ændre Outlook fra at være en forstyrrelse til at være et redskab, der sparer dig en masse ’benarbejde’ og tid.

At få kontrol over sin arbejdsrutiner kan give dig det overblik, du måske går og kæmper med til daglig. Du vil opleve, at rutinerne har en stor betydning for din effektivitet i arbejdsdagen. Med enkle værktøjer kan du frigive en masse arbejdstid – for den samme indsats! Og du vil få lettere ved at prioritere og træffe beslutninger, hvis du kender Outlook mange muligheder for at gøre arbejdsdagen mere overskueligt.

Indhold

Forberedelse til dag 1:
(online spørgeskema)

  • Hvad er dine forventninger til kurset?
  • Hvad er dine kompetencer i dag?
  • Hvad skal der til for at ændre dine udfordringer?

Dag 1.
09:00-12:00 eller 13:00-16:00

  • Gennemgang af teori
  • Gennemgang af Outlook som værktøj

Forberedelse til dag 2:

  • Udarbejde personlig handleplan online
  • Hvad ønsker du hjælp til på dag 2?

Dag 2.
09:00-16:00

  • Vi mødes i plenum til opfølgning (09:00-10:00)
  • Personlig coaching (10:00-16:00)

Varighed

Kurset afholdes over 2 dage – 3 timer den første dag samt 7 timer den anden dag.

Forudsætning

Det forudsættes, at du har rutine i brugen af en computer og kendskab til Windows.

Pris

Spørg efter pris

(Spar op til 50% ved et firmakursus ved 8 deltagere.
Skriv til os via kontaktformularen og få en pris).

Online- eller fysisk kursus?

Firmakurser afholdes ved fysisk tilstedeværelse eller som onlinekursus. Skriv til os... Hvor mange er I og hvordan ønsker I kurset afholdt?

Kontakt form
Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!