Facebook

Vi tilpasser altid et kursus så det møder jeres ønsker og behov – Uagtet niveau giver vi jer et løft!

Distanceledelse

Fasthold relation på distance som leder

I samarbejde med Leaders udbyder vi et kursus i distanceledelse til ledere med medarbejdere, som ikke er fysisk i nærheden af hinanden. Kurset henvender sig både til dig, som er ny leder samt dig, der har nogle års erfaring med ledelse.

På dette kursus vil du få inspiration til, hvordan du sammen med dit team sikrer, at I får skabt de forventede resultater – og ikke mindst at du som leder fastholder relationen til dine medarbejdere på distancen. Målet med kurset er at skabe retning, koordinering og vi-følelse på distancen samt tillid i teamet og mellem dig og dine medarbejdere.

Beskrivelse

På kurset får du værktøjer som temperaturmåling, teamets samarbejdskontrakt, håndtering af medier og pit-stops. Du får udfordret dine antagelser og arbejdet værktøjerne ind i din konkrete hverdag. Vi giver dig inspiration til at arbejde med relationer på distancen og en konkret plan for din distanceledelse i hverdagen.

Indhold

Vi arbejder med temaer som:

  • Hvad er distanceledelse?
  • Udfordringer for ledere og medarbejdere på distancen?
  • Hvor og hvordan skærper jeg min ledelse på distancen?
  • Ledelsesmål i distanceledelse.
  • Hvordan og med hvilke medier kommunikerer jeg på distancen?
  • Hvordan arbejder jeg med mine relationer på distancen?
  • Hvad er min konkrete plan for udviklingen af din distanceledelse i hverdagen?

Praktisk information

Distanceledelse er et 2-dages kursus, hvor vi veksler mellem oplæg, øvelser, diskussion og personlig refleksion. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og de udfordringer, du har med distanceledelse af medarbejdere, så du efter kurset kan gå hjem og arbejde videre med din ledelse på distancen.

Kurset kan afholdes som åbent eller internt kursus. Kursets længde kan tilpasses jeres ramme og prioriteringer. 

Forudsætning

At du har mod på at lære nye ting og åben for konstruktiv feedback.

Varighed

2 dage.

Pris

Firmakurser udregnes efter antal deltagere. 

Lad os kontakte dig

Personlig udvikling er for nogen en stor beslutning. Derfor er det naturligt for os at starte med en uforpligtende snak.

Kontakt form
Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle- og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!