Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Microsoft Planner kurser ud fra virksomhedens ønsker og dit behov

Microsoft Planner

Microsoft Planner

Bliv stærkere til Planner

På vores online Microsoft Planner-kurser får du en indføring i, hvordan programmet kan anvendes i det daglige teamarbejde.

På online-kurserne bliver du undervist af en af vores erfarne undervisere. Vores online Microsoft Planner-kurser er alle perfekt til individuelle kursister, men tilpasses også til virksomheder.

Hvis din virksomhed har specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail – eller udfyld tilmeldingsformularen på kurserne, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi udbyder både kurser til virksomheder og til individuelle kursister på flere niveauer. Du kan vælge mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English.

Beskrivelse

På dette kursus får du en indføring i, hvordan Microsoft Planner kan anvendes i det daglige teamarbejde. Du vil få inspiration til, hvordan Microsoft Planner kan effektivisere opgavestyring– herunder fildeling, mødereferat, fælleskalender og vidensdeling.
Vi tager hånd om hver enkelt kursusdeltagers behov. Vi tilfører ny viden og sikrer, at denne nye viden bliver omdannet til stærke kompetencer, der understøtter dine arbejdsprocesser.

Indhold

• Hvad er Microsoft Planner?
• Oprette en plan
• Oprette opgaver og muligheder
• Overblik via Planner-Hub
• Håndtering af filer
• Samtaler
• Chat
• Møder/kalender
• SharePoint site
• Øvrige integrationer
• Mobilitet

Forudsætning

Dette kursus har fokus på de særlige egenskaber, som Office 365 tilføjer Office programmerne. Kurset er derfor til dig, der har kendskab til Office 365, OneDrive samt Office pakken, men mangler viden om, hvordan man anvender 365-værktøjerne optimalt.

Varighed

Microsoft Planner onlinekurser er opdelt i 1 modul á 1 times varighed.

Firmakurser varer som regel 1-2 dage, men tilpasses jeres ramme og prioriteringer.

Pris

1.295,- ekskl. moms

(Spar op til 50% ved et firmakursus ved 8 deltagere. Skriv til os via kontaktformularen og få en pris).

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Kontakt form

Microsoft Planner - Introduktion

Mandag den 31-08-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Tirsdag den 29-09-2020 fra kl. 15:00 - 16:00

Torsdag den 26-11-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Share This