Uddannelse og træning

Hvordan kan uddannelse og træning bidrage til din virksomhed? Svaret er personlig udvikling!

Uddannelse og træning i Microsoft kurser

Selv om Microsoft Office programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og mange flere har eksisteret i mange år, er disse programmer i konstant udvikling.

Om du er en stor virksomhed eller en enkeltperson der skal på kursus, klarer vi begge dele. Vores 20 årige erfaring gør, at vi har prøvet meget og har stor erfaring indenfor planlægning og gennemførelse af uddannelse og træning uanset deltagernes niveau.

Effektiv mødestruktur

Gennem adoption, uddannelse og træning står du stærkere i Microsoft 365

Når ny IT skal tages i anvendelse, er det vigtig at alle er med og ved hvorfor de skal lære noget nyt.

Om det er en enkelt medarbejder eller flere hundrede der skal lære nyt, er vi vant til at håndtere opgaven. Fælles for alt hvad vi gennemfører af uddannelse, er at vi skal løfte den enkelte fra det sted de er nu.

Derfor vil du opleve at vi måske stiller lidt flere spørgsmål for at forstå hvor i er nu, for jo bedre vi forstår det jo bedre kan vi levere en god løsning til jer.

Vi anvender forskellige metoder til at levere uddannelse og træning, det kan være som workshops, foredrag, klasserumstræning, 1-1 eller online træning ”virtuel træning”, ”webinar”, eller en kombination. Der er mange muligheder.

Bliv klogere på det hele gennem en Workshop

En vigtig del af vores opgave er at hjælpe virksomheder med at blive opdateret omkring Microsoft udvikling og de muligheder der ligger i de nye funktioner oppe i “Skyen”. Hvordan skaber I et bedre arbejdsmiljø, hvordan får I medarbejderne trænet, hvordan håndterer I de nye løsninger og hvordan får ledelsen et overblik over at hvilke kurser der er relevante?

Gennem en Workshop taler vi jer igennem løsningsmuligheder og processer, der tager virksomheden igennem de vigtigste elementer.

Personlig udvikling

Virksomheder har løbende fokus på optimering af processer og hvordan man kan arbejde smart, nemt og effektivt. En vigtig del af optimeringen er gennem uddannelse og træning – at få alle på holdet med på rejsen, en rejse som typisk kræver gode ledelsesmæssige og kommunikative kompetencer samt en stor portion personlig effektivitet og selvledelse.

Hos Bosholdt finder du uddannelse og træning, der både kan give medarbejderen og lederen et kompetenceløft som gør at de er klar til jeres rejse sammen. Kurserne finder du under Personlig udvikling.