Tak for din tilmelding! Du modtager en kursusbekræftelse på mail, så snart din tilmelding er registreret.

Vi glæder os til at undervise dig! Hvis du har spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte os på tlf. 47 17 75 05 eller på email: info@bosholdt.dk

Microsoft 365 - hjælp og læring til dig og din virksomhed!

Vores dygtige konsulenter hjælper jer med at komme godt i gang med Microsoft Office 365. Bestil en workshop med en konsulent fra Bosholdt og et par af nøglepersonerne i jeres virksomhed, så hjælper vi jer med at udarbejde en strategi for, hvordan I kommer godt i gang med Microsoft 365.

Bosholdt hjælper jer med at få mest mulig værdi af jeres investering i Microsofts Cloud services i Microsoft 365. Hvilke programmer skal tages i brug, hvordan bliver det kommunikeret ud til brugerne og hvordan skal de trænes?

Vi tilbyder alle former for undervisning: lukkede hold hos jer, online undervisning, individuel træning, eller åbne kurser ude af huset.

– træning af medarbejderne hjælper jer med få komme godt i gang med  programmerne i Office 365. I lærer at benytte og kombinere de mange forskellige apps som Microsoft 365 tilbyder, og øger dermed produktiviteten.

Vi har gode erfaringer med at tænke lidt længere end adoption-fasen. De fleste virksomheder er i konstant bevægelse, både organisatorisk og systemmæssigt, hvor eksisterende systemer bliver opgraderet, så de kan mere og mere, som måske kan give værdi for brugerne og dermed virksomheden.

Vil du vide mere om Adoption af Microsoft 365?

Book en workshop i jeres virksomhed, hvor vi kortlægger, hvordan I kan optimere jeres forretning bedst muligt med Microsoft 365.

Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv kort, hvad I ønsker hjælp til – så kontakter vi jer hurtigst muligt!