Procesoptimering

Adoption af Microsoft 365 skal drives som en kontinuerlig interaktiv oplevelse med brugerne som omdrejningspunkt – Den oplevelse er vi eksperter i at givI får visualiseret jeres datamængde, når vi hjælper jeres virksomhed med procesoptimering indenfor Microsoft 365e vores kunder!

Få hjælp med procesoptimering indenfor Microsoft 365

Vores IT-rådgivere hjælper dig i forbindelse med udvikling og med at optimere dine processer både i Microsoft 365 miljøet men også udenfor. Ved hjælp af Power produkterne og SharePoint kan manuelle processer blive gjort automatiske så I sparer tid og opretholder struktur.

Men selv jeres Excel projektmapper og Word dokumenter kan ofte gøres smartere. Igennem udvikling kigger vi på PowerBI der naturligvis er kommet for at blive og programmets evne til at visualisere store datamængder gør det helt unikt.

Det kræver modenhed at arbejde med processer. Det er derfor vigtigt, at du som kunde er med i processen. Med de rette processer er mulighederne for at skabe værdi i alle hjørner og kroge af virksomheden gennem digital transformation uendelige. Den udvikling hjælper vi med, og sikrer en klar vision for virksomheden, der er enkel at implementere.

Udvikling

Udvikling er et bredt ord, vi rådgiver og løser udviklingsopgaver for vores kunder med henblik på at optimere forretningsmæssige processer indenfor Microsoft 365 miljøet eller i de enkelte programmer.  

Eksempler:

PowerApps

øger fleksibiliteten i din organisation hvor man hurtigt kan bygge apps med lavt kodeindhold.

Power Automate
strømliner gentagne opgaver og papirløse processer. En del af den femtidige udvikling.
PowerBI
bygger broer mellem data og beslutningstagning og optimer jeres business intelligence med Microsoft-teknologier.
Microsoft SharePoint
SharePoint
styrker samarbejdet med dynamiske og produktive teamwebsteder til alle projektteams og afdelinger.
Microsoft Forms
Forms
er et simpelt værktøj til at oprette undersøgelser, tests og afstemninger, hvor det er nemt at følge resultaterne, efterhånden som de kommer ind.