Præsentationsteknik

Lær præsentationsteknik og hold overbevisende præsentationer. Få kendskab til gennemprøvede teknikker og fif, som professionelle benytter sig af med stor succes.

Personlig ro og fremtoning når du præsenterer

Med træning og de rette værktøjer kan du forbedre dine færdigheder inden for præsentationsteknik, og få meget mere gennemslagskraft i dine budskaber.

Tag kontrollen over situationen – og ikke omvendt

Dagen sammensat som en kombination af teori og praktisk træning, og du får feedback både fra underviser og de andre deltagere. En afslappet, tryg og fagligt inspirerende atmosfære danner baggrund for, at du kan udfordre dig selv.

Du skal inden kursusstart forberede en præsentation på 3 til 5 minutter efter eget valg.

Lad os kontakte dig

Personlig udvikling er for nogen en stor beslutning. Derfor er det naturligt for os at starte med en uforpligtende snak. Tænker i dette som et firma kursus, så skriv hvor mange i er og hvor i foretrækker at afholde kurset.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Hvordan gør vi?

Vores tilgang og indsigt i Microsoft programmer er krydret med mere end 20 års erfaring med rådgivning, projektstyring, personlig udvikling og IT-kurser. Vi har mere end 10 års erfaring med virtuelle- og onlinekurser.
Læs mere om vores metoder og processer.