Personlig effektivitet – få bedre overblik og mere fra hånden!

Kursusmål
250 – 300.000 danskere lider alvorligt af stress. Dette kursus giver dig værktøjerne, så du på en enkel måde kan prioritere dit arbejde og have nogle rutiner, der skaber overblik. På den måde vil du opleve, at du får mere fra hånden, uden at overbelaste dig selv.
Der er hensigtsmæssige arbejdsstrategier og uhensigtsmæssige arbejdsstrategier og det kan nogle gange være svært at tage de rigtige beslutninger med de redskaber man har til rådighed. Kurset her vil skabe mere rum og overskud i din arbejdsdag, og give dig redskaberne til at kunne løse dine opgaver hensigtsmæssigt, uden at gå på kompromis med dine kompetencer og integritet.

Kurset henvender sig til
Kurset er for dig, der gerne vil arbejde mere effektivt og have nogle værktøjer til at prioritere og planlægge dit arbejde. Du får en øget bevidsthed og indsigt i hvordan du strukturerer din tid, og derved når mere fra hånden.

Forudsætning
Kurset giver dig en lang række værktøjer og metoder, der vil skabe værdi for alle, der ønsker at blive mere bevidste om deres vaner og skabe en mere effektiv hverdag.
NB: For at få det optimale udbytte, skal du medbringe din pc.

Få værktøjer, så du bedre kan prioritere arbejdet
Forståelse af vigtigheden af prioritering
Lær at håndtere din indbakke bedst muligt
Tips og tricks til at blive mere effektiv

Få et bedre overblik og mere fra hånden!

Kursusindhold (Kursusudbytte)
Du vil få en større forståelse af, hvordan du bedst muligt planlægger dit arbejde for at sikre at du når de vigtigste arbejdsopgaver, og derved får du mere overskud i hverdagen.

Kurset kan forebygge stress og burnout på sigt – der vil være mulighed for at spare på konkrete situationer så der sikres at alle får tilrettet deres værktøjskasse til deres konkrete behov. Udover det, lærer du at håndtere din indbakke på en effektiv måde.

Glæd dig til at blive skarpere på, hvordan du bliver mere effektiv med blandt andet.

Kurset vil være en inspirerende kombination af teori, inspirationsindlæg samt praktiske opgaver og øvelser.

Fordelene ved et firmakursus:

Vælg mellem:

Kontaktinfo