Åbne kurser

Deltag på vores åbne kurser i Microsofts mest populære Office-programmer!

De åbne kurser afholdes i samarbejde med Teknologisk Institut på deres lokationer i hele Danmark – og med vores dygtige undervisere, som alle har mange års erfaring med at undervise i Office-programmerne.

  • Alle kan deltage på de åbne kurser
  • Undervisningen følger en fast agenda
  • Kursusmateriale og opgaver udleveres i papirform
  • Vi arbejder ikke kun teoretisk – du får også masser af læring gennem praktiske øvelser

De mest populære Office kurser finder du her!

Klik på programmerne herunder for at se agendaen og datoerne for de åbne kurser:

Praktiske informationer ifm. din tilmelding

Når du tilmelder dig et åbent kursus, modtager du en bekræftelse på mail, så snart vi har registreret din tilmelding.

Da kurset afholdes i samarbejde med Teknologisk Institut, modtager du derfor også en bekræftelse fra dem med praktiske oplysninger om afholdelsen, som f.eks. lokation, mødetider, forplejning mm. Når kurset er afholdt, modtager du en faktura fra Bosholdt.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 47 17 75 05.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Online kurser via Teams

Vi afholder virtuelle online kurser via Teams. Dvs. du sidder hjemme eller på kontoret foran din PC, og logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så du har mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp af underviseren undervejs. Du er klar 10 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme, hvornår du vil tage de næste moduler.