IT-strategi og digitalisering

Vi sørger for at jeres IT-strategi er levende og fleksibel, og tilpasser den til organisationens behov og muligheder.

IT-strategi på alle 3 niveauer

Jeres IT-strategi bør være levende, fleksibel og skal løbende kunne tilpasses organisationens behov og muligheder.

Med mere end 20 års erfaring i branchen hjælper vi jer godt og sikkert på vej, så I kan realisere potentialet, der ligger i jeres IT-løsninger. Vi kigger på selve strategien, Hvad det kræver af ledelsen og hvordan medarbejdere skal uddannes.

Vi rådgiver og hjælper jer hele vejen med jeres IT-strategi, så I kan:

IT-Strategi og digitalisering

Digitaliseringen er i hastig udvikling…

Og det påvirker os alle i tilgangen til måden vi arbejder, samarbejder, kommunikerer og sælger på. Digitalisering er blevet en del af stort set alle processer – både på tværs af virksomheden og på tværs af alle vores virksomheder. Det er derfor vigtigt at have en IT-strategi.

Men hvor skal du starte? Cloudbaserede løsninger, kunstig intelligens, Robotics, BOTS, Internet of Things, social computing, big data? – mulighederne er rigtig mange og den øgede kompleksitet og fleksibilitet i de enkelte programmer gør ikke nødvendigvis valget nemmere.

I dag forventer i at kunne redigere i dokumenter på jeres mobiler på tværs af lokationer – og i samarbejde med andre uanset tid og sted. Samtidig investerer den enkelte virksomhed i højere grad i abonnementer og forretningsudvikling end up-front investeringer og programmer med der er afhængig af intern tung drift.

Men hvordan får i taget hul på den store opgave? Hvordan får i det konkretiseret i løsninger, som i kan få gennemført hurtigt og samtidig sikrer mest mulig værdi af løsningerne gennem målrettet adoption?

Hvordan hjælper vi dig bedst?

Vores dygtige konsulenter hjælper med at få oparbejde en strategi for Microsoft 365 og digitalisering. Bosholdt hjælper jer med at få mest mulig værdi ud af jeres investering i Microsofts Cloud services i Microsoft 365. Hvilke programmer skal tages i brug og hvordan bliver det kommunikeret ud til brugerne og hvodan skal de uddannes. Skal det være klasseundervisning eller individuel undervisning online på vores Academy.

Træning & uddannelse til medarbejdere
Rådgivning til at vælge "smarte løsninger"
Adoptil af microsoft 365 - projektledelse

Vi sammensætter et forløb for undervisning

og om det skal være fysisk hos jer gennem vores onlinekurser. Vi hjælper jer med få medarbejderne i gang med at benytte og kombinere værktøjerne og dermed få øget produktiviteten.

Vi har gode erfaringer med at man tænker lidt længere end adoption fasen. De fleste virksomheder er i konstant bevægelse både organisatorisk men også systemmæssigt hvor eksisterende systemer bliver opgraderet så de kan mere og mere som måske kan give værdi for brugerne og dermed virksomheden.

Vi rådgiver og hjælper virksomheder med at opbygge en lærings og kommunikationsplatform som har det formål at understøtte de forskellige adfærdsdesigns som brugerne skal bestride for at sikre en korrekt brug og overholdelse af GDPR og sikkerhed med mere.

Vil du vide mere om IT-strategi og digitalisering?

Udfyld kontaktformularen, skriv evt. en kort besked hvad det drejer sig om.
Så tager vi kontakt til dig for at aftale nærmere.