Microsoft Excel kurser

Dataanalyse med Excel og Access
DKK 5.990,-
Excel grundlæggende
DKK 5.990,-
Excel videregående
DKK 5.990,-
Excel videregående Microsoft 365
DKK 5.990,-
Pivottabeller i Excel
DKK 5.990,-
Kontakt for mere information

Hos Bosholdt har vi færdige kurser til hver eneste program. I kan også få sammensat en agenda efter jeres behov hvor vi underviser ud fra jeres materiale og IT.

Kontakt os for at høre mere.
Tlf.: 47 17 75 05 | info@bosholdt.dk

Under Online Academy finder du kurser i Microsoft 365 programmer som er sammensat ud fra brugerene behov og vores faglige ekspertise.

Undervisning & Træning

Bosholdt underviser i Microsoft programmer og har mere end 10 års erfaring med at undervise online og mere end 20 års faglig kompetence indenfor Microsoft programmer. Her får du professionel undervisning og træning i alle Microsoft programmer.

Mere end 40.000 kursister har været igennem vores kurser, så i kan være trygge ved at overlade uddannelsen til Bosholdt, så jeres firma kan stå stærkere fagligt.

Synlig på sociale medier

Du kan også følge os på de sociale medier og som ekstra inspiration får du adgang til Youtube med tips og tricks i forskellige programmer.

Har du spørgsmål vedrørende undervisning, implementering eller vores Workshop?

+10.000 tilfredse kursister har anvendt Bosholdt

Vi har fået fine anmelder igennem tiden som vi er taknemmelige for. Vi er seriøse omkring dem og sørger hele tiden for, at tilpasse og forbedre kurser efter jeres behov.

“På online kurset bliver der behandlet få emner ad gangen, og det fungerer rigtig godt. Jeg har fået et meget bedre og mere indgående kendskab til de enkelte emner.”
Maria Mørch Møller

Danske Speditører

“Super godt med online kurser! Rigtig mange fra virksomheden har nu den samme viden, og kan derfor sparre med hinanden. Samtidig er man fri for at bruge tid på transport.“
Hanne Poulsen

Spæncom A/S

“Bosholdt er en fleksibel, god og kompetent sparringspartner, som sørger for at få virksomhedens værdier med ind over undervisningen. Vi kan kun anbefale Bosholdt.”

Lonny Due OverBye

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane