Tips og tricks til rutinerede Excel brugere

Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Excel firmakurser ud fra virksomheden ønsker og dit behov

Beskrivelse

Er du en haj til Excel? Og bruger du Excel i det meste af dit arbejde til daglig? Vi har samlet 5 smarte fif, vi på dette korte online kursus forærer dig – ganske gratis.

Vi fokuserer på 5 af de funktioner, som kursister på vores Excel Videregående kurser bliver mest overraskede over eksisterer. Det er værktøjer, som kan bruges af alle, der arbejder i Excel til dagligt, og har erfaring med at arbejde med større Excel ark.

Kurset varer 1 time og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Tilmelding

Vælg en af de nedenstående datoer og deltag i dette gratis webinar. Når du har valgt dato klikker du på tilmeld. Resten udfylder du på næste side.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.