Tips og tricks til effektivt arbejde i Excel

Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Excel firmakurser ud fra virksomheden ønsker og dit behov

Beskrivelse

Mange daglige arbejdsopgaver bliver løst i Excel – men kender du de nyttige og smarte funktioner, der bare gør arbejdet en smule mere effektivt?

Vi har samlet 5 smarte fif, vi på dette kursus forærer dig – ganske gratis. Vi fokuserer på 5 af de funktioner, vi ser, skaber størst glæde hos kursisterne på vores Excel kurser. Funktionerne kan bruges uanset om du er nybegynder eller ofte arbejder i Excel.

Kurset varer 1 time og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Tilmelding

Vælg en af de nedenstående datoer og deltag i dette gratis webinar. Når du har valgt dato klikker du på tilmeld. Resten udfylder du på næste side.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.