Microsoft 365: Fordele, muligheder og implementering

Vi kan tilpasse alle vores Microsoft 365 kurser ud fra jeres virksomheds ønsker og medarbejdernes behov

Beskrivelse

Microsoft 365: Fordele, muligheder og implementering

Målgruppe: Kurset er til dig, der enten overvejer Microsoft 365 til din virksomhed, eller hvis I allerede har Microsoft 365, men mangler overblikket. Dvs. primært til ledere, HR, IT eller lign.

Udbytte: Fokus er på teori og forståelse, frem for praktiske opgaver.

Hvis det er specifikke programmer eller funktioner, du ønsker hjælp til, så kontakt os gerne via formularen her på hjemmesiden eller ring til os på tlf. 47 17 75 05.

Varighed: 2 timer (1,5 time med foredrag/oplæg, og herefter 30 min. til spørgsmål).

Hvor: Kurset foregår online via Teams.

Tilmelding

Vælg en af de nedenstående datoer og deltag i dette gratis webinar. Når du har valgt dato klikker du på tilmeld. Resten udfylder du på næste side.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

All courses are available in English!

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.