Office 365 – Adoption

Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Excel firmakurser ud fra virksomheden ønsker og dit behov

Beskrivelse

Forandringer og nye muligheder for arbejde, samarbejde og kommunikation kræver nødvendigvis, at vi gentænker vores retning og strategier for, hvordan vi anvender nyindkøbte it-løsning. Derfor er det også vigtigt at tænke ’Adoption’, når Office 365 implementeres i organisationen.

På dette online kursus giver vi dig gratis inspiration til, hvorledes en god adoption-proces kan understøtte implementeringen af Office 365, så I får de rette strategier og kompetencer til at arbejde smidigt og effektivt.

Kurset varer 1 time, og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Tilmelding

Vælg en af de nedenstående datoer og deltag i dette gratis webinar. Når du har valgt dato klikker du på tilmeld. Resten udfylder du på næste side.

 Request Error

Request Error

The server encountered an error processing the request. The exception message is 'Object reference not set to an instance of an object.'. See server logs for more details. The exception stack trace is:

at planorama.api.ActivityService.GetActivitiesFromTemplate(Int32 templateid, DateTime from) at SyncInvokeGetActivitiesFromTemplate(Object , Object[] , Object[] ) at System.ServiceModel.Dispatcher.SyncMethodInvoker.Invoke(Object instance, Object[] inputs, Object[]& outputs) at System.ServiceModel.Dispatcher.DispatchOperationRuntime.InvokeBegin(MessageRpc& rpc) at System.ServiceModel.Dispatcher.ImmutableDispatchRuntime.ProcessMessage5(MessageRpc& rpc) at System.ServiceModel.Dispatcher.ImmutableDispatchRuntime.ProcessMessage11(MessageRpc& rpc) at System.ServiceModel.Dispatcher.MessageRpc.Process(Boolean isOperationContextSet)

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.