Microsoft 365 – Effektivt samarbejde og kommunikation

Deltag gratis på vores åbne webinar i Microsoft 365. Effektivt samarbejde og kommunikation

Beskrivelse

Microsoft 365 (Office 365) byder på en bred, digital platform af effektive værktøjer til kommunikation og samarbejde på tværs af teams, afdelinger og lokationer. Alt efter arbejdets karakter, giver de forskellige apps unikke muligheder for at gøre samarbejde langt mere smidigt.

Her får du en kort introduktion til, hvad de forskellige apps kan, hvordan du kan anvendes i teamarbejde, og hvordan de understøtter hinanden og dit daglige arbejde – uanset lokation.

Kurset varer 1 time, og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Tilmelding

Vælg en af de nedenstående datoer og deltag i dette gratis webinar. Når du har valgt dato klikker du på tilmeld. Resten udfylder du på næste side.

 Request Error

Request Error

The server encountered an error processing the request. The exception message is 'Object reference not set to an instance of an object.'. See server logs for more details. The exception stack trace is:

at planorama.api.ActivityService.GetActivitiesFromTemplate(Int32 templateid, DateTime from) at SyncInvokeGetActivitiesFromTemplate(Object , Object[] , Object[] ) at System.ServiceModel.Dispatcher.SyncMethodInvoker.Invoke(Object instance, Object[] inputs, Object[]& outputs) at System.ServiceModel.Dispatcher.DispatchOperationRuntime.InvokeBegin(MessageRpc& rpc) at System.ServiceModel.Dispatcher.ImmutableDispatchRuntime.ProcessMessage5(MessageRpc& rpc) at System.ServiceModel.Dispatcher.ImmutableDispatchRuntime.ProcessMessage11(MessageRpc& rpc) at System.ServiceModel.Dispatcher.MessageRpc.Process(Boolean isOperationContextSet)

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen? Så skriv eller ring og få hjælp.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.