personlig-udvikling

Work Smarter med Office 365

Hos Bosholdt hjælper vi organisationer, der har investeret i Microsoft Office 365, til at implementere det i arbejdskulturen, så I kan arbejde mere effektivt – og mere smart. Med Office 365 får I en platform med en lang række programmer, der understøtter fremtidens arbejdsplads – Modern Workplace. Men en moderne arbejdsplads kalder på en digital medarbejder, for at mulighederne inden for Office 365 kan udnyttes optimalt.

På vores kursus “Work Smarter med Office 365” vil du få et all-around indblik i Office 365 og de mange nye muligheder og funktioner. Målet med kurset er at give dig et godt overblik over både opsætning og brugerrelaterede funktioner, så du efter kurset hurtigt og nemt kan implementere dem i dit arbejdsflow i hverdagen.

Kurset udbydes både som firmakursus samt online kursus.
Se nærmere info om kurserne nedenfor.

Work Smarter med Office 365 - firmakursus

På dette kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden samt hvordan de gør din arbejdsdag langt mere effektiv. Vi kommer omkring OneDrive, Outlook-grupper, Teams, Planner samt apps på mobilen.

Dette kursus er et 2-dages firmakursus, og foregår hos jer.

Indhold på dette kursus:
OBS! Se den fulde beskrivelse i PDF til download.

  • Hvad er office 365?
  • OneDrive for Business
  • Outlooks Grupper – Team site
  • Teams
  • Planner
  • Office 365 på smartphone og tablet
  • Forankring
Få mere info om dette firmakursus.
Firmakursus

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.

Firmakursus

Har du spørgsmål til indholdet, eller vil du høre mere om mulighederne for at tilpasse kurset jeres virksomhed? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.