Rådgivning om Microsoft Office 365

Vi tilbyder rådgivning i Office 365 og Adoption. Vi sender en af Danmarks absolut bedste Office 365-specialister ud til jer for at afdække, hvad din virksomhed har brug for, og hvilke løsninger, der skaber mest værdi for jer.

Der tales om at digitalisere alt. De analoge arbejdsmetoder er på retur, og nye IT-løsninger og smarte digitale værktøjer skal hjælpe medarbejderne og virksomheder til succes.

 

5 eksempler på, hvor det kan være nyttigt at få rådgivning til at digitalisere.

  1. Samarbejde internt / eksternt
  2. Transparent kommunikation og vidensdeling internt og med eksterne kunder
  3. Møder
  4. Fleksible arbejdspladser – arbejd uanset tid, sted og device
  5. Integrationer til øvrige systemer
    Fremtidens IT kræver stiller store krav til en organisation, IT skal rykke tættere på organisationen og brugerne for derigennem bedre at forstå så de kan levere en løsning som gør arbejdet og processerne nemmere.Det kræver nye kompetencer og en ny adfærd hos medarbejderne og samtidigt med det skal de kunne håndtere at leve i en verden der konstant kan sende information i deres retning, hvilket gør at selvledelse hvor håndtering af opgaver og tid er blevet en kompetence i sig selv.

Vores opgave er at give rådgivning til virksomheder om mulighederne så medarbejderne er godt klædt på til at omfavne de nye digitale måder at arbejde på så fremtidens løsningerne bliver taget i anvendelse.

Det kræver nye kompetencer hos medarbejderne – hos virksomheden. Nye processer for udvikling, hastighed for beslutninger, nye typer af systemer, håndtering af forandringer og læring af medarbejderne, så de er godt klædt på til at omfavne de nye digitale måder at arbejde på.

Rådgivning?

Udfyld kontaktformularen.
Så ringer vi til dig for at aftale nærmere.

Basisuddannelse i Office 365

Ud over rådgivning hjælper Bosholdt jer godt i gang med ibrugtagning af Office 365. Vi uddanner hele virksomheden på alle niveauer og sikrer, at I kommer trygt og sikkert i gang med de nye muligheder.

Få mere at vide på Academy →

Gratis kurser i Office 365