Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Excel firmakurser ud fra virksomheden ønsker og dit behov

Tips og tricks til rutinerede Excel brugere

Beskrivelse

Er du en haj til Excel? Og bruger du Excel i det meste af dit arbejde til daglig? Vi har samlet 5 smarte fif, vi på dette korte online kursus forærer dig – ganske gratis.

Vi fokuserer på 5 af de funktioner, som kursister på vores Excel Videregående kurser bliver mest overraskede over eksisterer. Det er værktøjer, som kan bruges af alle, der arbejder i Excel til dagligt, og har erfaring med at arbejde med større Excel ark.

Kurset varer 1 time og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Indhold

Agenda for kurset

  • Betinget formatering
  • Datavalidering
  • Gruppering og disposition
  • Spor
  • Vis formler

Forusætninger

Grundlæggende kendskab til Excel

Virtuelle og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Pris

Gratis

Tilmelding

Vælg en af de nedenstående datoer og deltag i dette gratis webinar. Når du har valgt dato klikker du på tilmeld. Resten udfylder du på næste side.

Kontakt form
Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!