Facebook

Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Microsoft 365 kurser ud fra virksomheden ønsker og dit behov

Office 365 – En introduktion til indhold og muligheder

Beskrivelse

Planlægger din organisation at skifte til Office 365, men er i tvivl om, hvordan man kommer i gang? Hvilke apps er overhovedet relevante for jer?

Vi giver dig en smagsprøve på, hvad Office 365 er, og hvorfor denne nye platform er relevant at anvende på den moderne arbejdsplads. Brugerne af Office 365 skal være klædt godt på til at anvende de nye værktøjer, så programmerne ikke blot anvendes på nøjagtig samme måde som den gamle. Mulighederne bør udnyttes – men kender du dem?

Kurset varer 1 time, og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Indhold

Agenda for kurset

  • Hvad er Office 365?
  • Hvorfor er Office 365 relevant for organisationerne?
  • Top 5 fordele ved Office 365
  • Sådan kommer I godt i gang
  • Arbejde i sky & eget netværk
  • Deling af dokumenter – PowerPoint, Excel, Word, OneNote….
  • Arbejde uanset tid, sted og device

Virtuelle og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Pris

Gratis

 Tilmelding

Kontakt form

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!