Uanset hvilket niveau du er på kan vi tilpasse Excel firmakurser ud fra virksomheden ønsker og dit behov

Office 365 – Effektivt samarbejde og kommunikation

Beskrivelse

Office 365 byder på en bred, digital platform af effektive værktøjer til kommunikation og samarbejde på tværs af teams, afdelinger og lokationer. Alt efter arbejdets karakter, giver de forskellige apps unikke muligheder for at gøre samarbejde langt mere smidigt.

Her får du en kort introduktion til, hvad de forskellige apps kan, hvordan du kan anvendes i teamarbejde, og hvordan de understøtter hinanden og dit daglige arbejde – uanset lokation.

Kurset varer 1 time, og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Indhold

Agenda for kurset

  • Teams
  • Sharepoint
  • Outlook
  • Outlook grupper
  • OneDrive
  • Skype for Business
  • OneNote
  • Yammer

Virtuelle og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Pris

Gratis

 Tilmelding

For at tilmelde dig, vælger du kurset og en af de tilgængelige datoer – og klik derefter på tilmeld.
Kontakt form

Gratis inspirationskursus: Office 365 - effektivt samarbejde og kommunikation

Fredag den 21-08-2020 fra kl. 13:00 - 14:00

Fredag den 18-09-2020 fra kl. 14:00 - 15:00

Fredag den 16-10-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Fredag den 13-11-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.