Deltag gratis på vores åbne webinar i Microsoft 365
– Effektivt samarbejde og kommunikation

Microsoft 365 – Effektivt samarbejde og kommunikation

Inspiration - Effektivt samarbejde og kommunikation

Beskrivelse

Microsoft 365 (Office 365) byder på en bred, digital platform af effektive værktøjer til kommunikation og samarbejde på tværs af teams, afdelinger og lokationer. Alt efter arbejdets karakter, giver de forskellige apps unikke muligheder for at gøre samarbejde langt mere smidigt.

Her får du en kort introduktion til, hvad de forskellige apps kan, hvordan du kan anvendes i teamarbejde, og hvordan de understøtter hinanden og dit daglige arbejde – uanset lokation.

Kurset varer 1 time, og foregår online fra din egen computer. Vi sidder klar i den anden ende til at give dig en masse inspiration.

Indhold

Udbytte

Efter denne inspirations time omkring Microsoft 365 – Effektivt samarbejde og kommunikation, har du et godt kendskab til hvad Teams er og hvad de kan. Samtidigt kigger vi på, hvad du skal være opmærksom på for at komme godt fra start. 

Indhold

 • Velkomst
 • Hvad er Microsoft 365
 • Introduktion til Teams
  • Hvad er Teams?
  • Hvad kan du bruge Teams til.
  • Se, hvordan Teams forenkler samarbejdet
  • Filer, møder, beskeder, opgaver og noter – det hele findes i Teams.
  • Få samlet kommunikationen ét sted og giv alle et fuldt overblik
 • Få et grundlæggende overblik over Teams
  • Organisering af Teams, kanaler og Governance
 • Praktisk om Teams
  • Få styr på muligheder, begrænsninger og forudsætninger for Teams i din virksomhed.
 • Hvordan kommer du i gang?
  • Find ud af, hvordan du helt konkret kommer i gang med Microsoft 365

Virtuelle kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Pris

Gratis

Tilmelding

Vælg en af de nedenstående datoer og deltag i dette gratis webinar. Når du har valgt dato klikker du på tilmeld. Resten udfylder du på næste side.

Gratis inspirationskursus: Office 365 - effektivt samarbejde og kommunikation

Fredag den 16-10-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Fredag den 13-11-2020 fra kl. 09:00 - 10:00

Kontakt form

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Vi afholder også firmakurser og workshops

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakursus afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm eller online via GoToTraining eller Microsoft Teams. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakursus er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet.

Inspiration & Nyheder

Få inspiration, tips og tricks direkte i din indbakke.
Modtag samtidigt "Genvejstaster til Teams"

You have Successfully Subscribed!