Vi kan tilpasse Project videregående ud fra virksomhedens ønsker og dit behov

Project videregående

Microsoft Project grundlæggende

Bliv stærkere til Project

På vores Microsoft Project kurser får du et grundigt kendskab til programmet og dets mange anvendelsesmuligheder for at forenkle projektlederens rolle. Bevar overblikket med Project ved at udvikle din projektplan, uddelegere opgaver til projektdeltagerne, få et overblik over dine ressourcer, overvåge projektets fremgang og styre dit budget.
Har din virksomhed specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail – eller udfyld en af tilmeldingsformularerne på kurserne, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi udbyder Project kurser på både grundlæggende og videregående niveau. Undervisningen dækker Microsoft Project 2013 og nyere versioner, inklusiv Projekt Office365. Desuden kan vi afvikle kurset som Project firmakurser.

Vi udbyder både kurser til virksomheder og til individuelle kursister på flere niveauer. Du kan vælge mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English.

Beskrivelse

På dette kursus får du et mere nuanceret kendskab til Microsoft Project som værktøj til planlægning og opfølgning af projekter. Vi gennemgår programmets avancerede funktioner, og du lærer at anvende Project til styring af flere projekter samtidig med brug af fælles ressourcer.

Vi tilpasser alle vores kurser til kundens specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte.

Indhold

Masterprojekter

  • Oprettelse af masterprojekt
  • Arbejde med afhængigheder mellem projekter
  • Arbejde med afhængighed til eksterne projekter
  • Koordinering af projekter med og uden indbyrdes afhængighed

Fælles ressourcer

  • Koordinering af ressourcer i flere projekter
  • Oprettelse af fælles ressourcepulje
  • Arbejde med fælles ressourcepulje

Koordineret opdatering af projekter

Rapportering fra flere projekter samtidigt

Sporing af overallokering af ressourcer på tværs af projekter

Visualisering af projektet ved hjælp af Projects nye rapportfunktion

Eksport af specifikke projektdata til Excel

Forudsætning

Det forudsættes, at du har rutine i brugen af en computer og kendskab til Windows.

Varighed

Project videregående er opdelt i 2 moduler á 2 timers varighed.

Pris

2.495,- eksl. moms

Onlinekursus eller firmakursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Kontakt form

Microsoft Project Videregående: Modul 1 af 2

Mandag den 14-09-2020 fra kl. 09:00 - 11:00

Onsdag den 21-10-2020 fra kl. 13:00 - 15:00

Mandag den 09-11-2020 fra kl. 09:00 - 11:00

Microsoft Project Videregående: Modul 2 af 2

Mandag den 21-09-2020 fra kl. 09:00 - 11:00

Tirsdag den 03-11-2020 fra kl. 13:00 - 15:00

Mandag den 30-11-2020 fra kl. 09:00 - 11:00

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen?
Ring 47 17 75 05 og få hjælp.

Firmakurser

På firmakurser tilpasser vi både indhold og varighed til jeres behov og ønsker. Vi sammensætter et program til jer ud fra vores standard agenda, og tilpasser kursets læringsform til deltagernes individuelle kompetenceniveau. Alle kommer trygt i mål, og kan nemt implementere værktøjerne i det daglige arbejde.

Firmakurser afholdes på jeres adresse i et mødelokale med storskærm. Vores underviser låner en computer af jer, så deltagerne får undervisning i jeres version og opsætning. Med firmakurser er I sikret et stort udbytte med en konkret målrettet undervisning. Vi afsætter god tid til både øvelser og evt. spørgsmål, så vi kommer grundigt omkring kursusindholdet. Kontakt os og hør mere.

Virtuelle og online kurser

Online kurser foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere. Det er et virtuelt kursus, så der er her mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion i programmet. Det kan foregå gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Sørg for at være klar 5 minutter før start og har testet, at lyd og evt. mikrofon virker.

Denne form for fjernundervisning har vi brugt i mange år. Virksomheder benytter sig af det, da der ofte kan være svært at afsætte en hel dag. Disse online kurser er opdelt i moduler og du kan selv bestemme hvornår du vil tage de næste moduler.

Share This