Microsoft Project

Project Grundlæggende - Online kursus

Bliv stærkere til Project

På kurset får du:

Pris

Spar op til 50% ved et firmakursus ved 8 deltagere. Skriv til os og få en pris

 

På online kurset Microsoft Project  Grundlæggende får du et grundigt kendskab til programmet og dets mange anvendelsesmuligheder for at forenkle projektlederens rolle. Bevar overblikket med Project ved at udvikle en projektplan, uddelegere opgaverne til projektdeltagerne, få et overblik over dine ressourcer, overvåge projektets fremgang og styre dit budget.

Har din virksomhed specifikke behov eller ønsker til indhold og udbytte, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail – eller udfyld en af tilmeldingsformularerne på kurserne, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi udbyder Project kurser på både grundlæggende og videregående niveau. Undervisningen dækker Microsoft Project 2013 og nyere versioner, inklusiv Projekt Microsoft 365. Desuden kan vi afvikle kurset som Project firmakurser.

Online kurset Microsoft Project Grundlæggende består af 3 moduler á 2 timers varighed.

Kontakt os

Ring 4717 7505 eller udfyld formularen
Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Online kursus eller firma kursus?

Vælg mellem onlinekursus, hvor du finder de datoer der passer dig eller vælg firmakursus og skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Hvordan gør vi?

Vores tilgang og indsigt i Microsoft programmer er krydret med mere end 20 års erfaring med rådgivning, projektstyring, personlig udvikling og IT-kurser. Vi har mere end 10 års erfaring med virtuelle- og onlinekurser.
Læs mere om vores metoder og processer.