Power BI Grundlæggende - Online kursus

Bliv stærkere til Power BI

På kurset får du:

Pris

Kurset består af 6 moduler á 2 timers varighed og afholdes online.

Få udbygget dine kompetencer inden for dataanalyse med Power BI. Power BI er Microsofts platform til Analyse og Business Intelligence siden 2015 (ABI-platform). Det er en platform, der indgår i tæt samspil med Excel og som Microsoft anbefaler som det foretrukne program til datavisualisering.
Power BI er en platform, der implementeres i mange virksomheder og offentlige organisationer. Derfor er der stor efterspørgsel efter medarbejdere og dataanalytikere, der netop har Power BI kompetencer til dataanalyse og rapportering.

Hvem henvender dette kursus sig til?
Dette kursus henvender sig til dataanalytikere, Excel brugere og andre erhvervsfolk, der til daglig arbejder med data og rapportering. Og som ønsker at få et godt kendskab og brede kompetencer til at arbejde bredt indenfor alle områder af Power BI. 

Hvad får du ud af kurset?
På dette kursus er der fokus på, at du skal lære at bygge brugervenlige, professionelle Power BI rapporter fra bunden af efter bedste praksis.

Du lærer at arbejde inden for alle områder af Power BI.

Kontakt os

Ring 4717 7505 eller udfyld formularen
Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Book dit kursus her

Vælg de datoer, der passer dig bedst for hvert enkelt modul. Skal I flere på kursus, så skriv til os.

Bosholdt udbyder både kurser til virksomheder og til enkelt-personer på flere niveauer. Vælg mellem onlinekurser eller firmakurser hvor det er muligt at skræddersy kursusforløbet.

And all courses are available in English!

Hvordan gør vi?

Vores tilgang og indsigt i Microsoft programmer er krydret med mere end 20 års erfaring med rådgivning, projektstyring, personlig udvikling og IT-kurser. Vi har mere end 10 års erfaring med virtuelle- og onlinekurser.
Læs mere om vores metoder og processer.