Online kurser gør din hverdag lettere

Få undervisning af erfarne undervisere.
Her bliver du trænet i Office 365 programmer

Online kurser

Hos Bosholdt afholder vi løbende online kurser hvor vi bruger programmet “Go To Training”. Det er ofte korte forløb af 2,5 time med små pauser, hvor underviseren viser og forklarer hvordan man bruger Office 365 programmerne.

Der er i undervisningen afsat tid til at lave øvelser undervejs.

På online kurser er der mulighed for at stille spørgsmål via en chat. Du skal dog vide, at du ikke er alene på holdet. Derfor kan du som regel ikke stille spørgsmål omkring egne projekter i undervisningen.

Bestil Online kurser i følgende programmer

Microsoft Office Teams hos Bosholdt
Teams
Microsoft Office OneDrive hos Bosholdt
OneDrive
Microsoft Office Forms hos Bosholdt
Forms
Microsoft Office SharePoint hos Bosholdt
SharePoint
Microsoft Office Excel hos Bosholdt
Excel
Microsoft Office Word hos Bosholdt
Word
Microsoft Office Outlook hos Bosholdt
Outlook
Microsoft Office PowerPoint hos Bosholdt
PowerPoint
Microsoft Office OneNote hos Bosholdt
OneNote
Microsoft Project - Bosholdt
Project
Windows 10
Windows 10

Office 365 programmer

Her finder du et udvalg af programmer vi underviser i gennem vores online kurser. Microsoft Office og Windows 10 er de mest brugte programmer i verden. De fleste virksomheder bruger mindst tre af de populære programmer som Excel, word og Outlook. Hver af disse programmer kan gøre din arbejdsdag meget lettere.

Målet med vores kurser er at give dig et overblik over nyttige genveje, opsætning og brugerrelaterede funktioner, så du efter kurserne nemt og enkelt kan implementere dem i dit arbejdsflow i hverdagen.

På kurserne undervises du af erfarne undervisere og de har skruet et program sammen til dig. De er perfekte til både individuelle kursister og som skræddersyet undervisning til virksomheder. Vi udbyder både på et grundlæggende og videregående niveau.

Tag endelig kontakt til os og hør mere om mulighederne. Hos Bosholdt sidder vi dagligt og koordinerer kurser til virksomheder, foreninger og privatpersoner: Vi kan hurtigt pejle os ind på dit eller virksomhedens behov.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen