Om Bosholdt ApS

Bosholdt har siden år 2000 uddannet, trænet og hjulpet mere end 40.000 kursusdeltagere med at optimere og effektivisere deres daglige arbejdsprocesser.

Hos Bosholdt mener vi, at målet med al træning og uddannelse er at udvikle sig – arbejdsmæssigt såvel som personligt. Vores succeskriterie er derfor at sikre, at hver enkelt kursusdeltager når et nyt kompetenceniveau. Og vigtigst af alt – får kompetencerne implementeret i hverdagen, så det understøtter arbejdsmiljøet og -processerne bedst muligt.

Vores metoder læner sig op ad filosofien om, at mennesker har forskellige behov – også når det handler om kompetenceudvikling og uddannelse. Mennesker lærer bedst på forskellige måder, og dette er vores udgangspunkt, når vi forbereder undervisning, men særligt også i mødet med hver enkelte kursusdeltager.

Med Bosholdt som din samarbejdspartner er du sikret kompetente og seriøse fagpersoner, der holder fast i jer, indtil den nye læring er omdannet til gode vaner og optimerede arbejdsprocesser.

Vi følger jer helt til dørs med de nye værktøjer. For kun på denne måde kan vi sikre, at vi har tilført værdi og udvikling til den enkelte medarbejders hverdag – og jeres virksomhed som helhed.

Se vores video

Og hør mere om vores mange kurser
og uddannelsesmuligheder.

Vores team

Michael Bosholdt
Direktør og underviser

Bent Flemming Ottosen
Salgsdirektør

Tom Skyum Andersen
Underviser

Michael Jensen
Underviser

Christa Nielsen
Underviser

Flemming Blåbjerg
Partner & konsulent
Bosholdt Aarhus

Malene Staugaard Sturm
Marketingansvarlig

Karina Bach Norup
Kursusmanager