Om Bosholdt ApS

Bosholdt har siden år 2000 uddannet, trænet og hjulpet mere end 40.000 kursusdeltagere med at optimere og effektivisere deres daglige arbejdsprocesser.

Hos Bosholdt mener vi, at målet med al træning og uddannelse er at udvikle sig – arbejdsmæssigt såvel som personligt. Vores succeskriterie er derfor at sikre, at hver enkelt kursusdeltager når et nyt kompetenceniveau. Og vigtigst af alt – får kompetencerne implementeret i hverdagen, så det understøtter arbejdsmiljøet og -processerne bedst muligt.

Med Bosholdt som din samarbejdspartner er du sikret kompetente og seriøse fagpersoner, der holder fast i jer, indtil den nye læring er omdannet til gode vaner og effektive arbejdsprocesser. Vi følger jer helt til dørs med de nye værktøjer. For kun på denne måde kan vi sikre, at vi har tilført værdi og udvikling til den enkelte medarbejders hverdag – og jeres virksomhed som helhed.

Se vores video

Og hør mere om vores mange kurser
og uddannelsesmuligheder.

Værdier

Åbenhed

Vi deler viden og faringer med hinanden, og via dialog fremmer vi forståelse og resultater. Vi imødekommer vores kunder og samarbejdspartnere med åbenhed og loyalitet, så vi kan skabe stærke, værdifulde relationer.

Handlekraft

Vi tager ansvar og initiativ, og bruger klar kommunikation proaktivt for at nå de absolut bedste resultater. Vi analyserer og skaber overblik for at få den bedste start på en effektiv løsning.

Faglighed

Vi leverer faglige og tidssvarende løsninger, der har fokus på synergier, effektivitet og sund fornuft. Vi vil have, at vores kunder oplever resultat HVER gang. Derfor er vi lyttende, så vi kan levere kvalitet, der virker.

Vores team

Michael Bosholdt
Direktør og underviser

Bent Flemming Ottosen
Salgsdirektør

Flemming Blåbjerg
Partner & konsulent
Bosholdt Aarhus

Malene Staugaard Sturm
Marketingansvarlig

Karina Bach Norup
Kursusmanager

Tom Skyum Andersen
Underviser

Michael Jensen
Underviser

Christa Nielsen
Underviser